.
.

Нов интерактвен проект, в помощ на заети родители


Нов интерактвен проект, в помощ на заети родители

БАВАЧКИ БГ – безплатен портал, който ще Ви помогне да намерите бавачки, които да забавляват Вашето дете, тогава, когато Ви възникне неотложна работа.

Звучи Ви добре, нали скъпи читатели на iwomanbox?

Обожаваме безплатните проекти и сме сигурни, че и Вие ги предпочитате. Често, по мнителните се тревожат, че когато нещо е безплатно, то не е ефективно. Но в този случай, сайтът Bavachki.bg е изключение, и причината се крие в това, че проектът е от информативен характер, т.е. полезен за Вас, майките е.

Какво предлага на потребителите?

Интерактивният проект предлага намирането на детска помощница за Вашето домакинство, за отглеждането на Вашите деца, като лесно и удобно можете да сортирате обявите в съответния град, където се намирате.
Днес, онлайн, нещата се случват значително по-лесно, отколкото преди години, когато се налагаше да четем обяви във вестниците.

Грижата за Вашите деца би била поверена на специалист, който има опит в отглеждането и развитието на най-малките членове на семейството. Можете да разгледате кандидатури на настоящи бавачки и да си подберете персонал, който да наемете.

Платформата е разделена на две основни секции – една за търсещите бавачки и помощници и друга, която предлага да се регистрирате като бавачка.
Настоящата статия е подходяща, както за тези от Вас, които имат нужда от допълнителна домакинска грижа, така и за търсещи работа бавачки.
По-горе споменахме за мнителността от страна на потребителите, когато видят безплатен проект. Позволете ни да споделим няколко думи за младият и динамичен екип, който управлява проекта.
Мотивирани, креативни, с нестандартно и щуро мислене, винаги усмихнати и изключително амбициозни, грабнали съвременнте технологии в свои ръце, въвеждайки иновативни методи за отговор на търсещите посетители, това са те, екипът на проект „Бавачки“.

В обобщение на написаното ще си признаем, че в по-големите градове е изключително трудно детето да бъде записано в детска градина. Днес, в края на 2018 година почти всяко семейство е принудено да пътува, да мигрира в различни градове, като повечето компании изискват гъвкавост и мобилност. Именно и поради тази причина Бавачки е чудесно решенеи с което да реагирате адекватно, когато се преместите в нов град.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани