.
.

Дамски чанти – хит на сезона пролет/лято 2020 г


Дамски чанти – хит на сезона пролет/лято 2020 г

Чантата е може би единственият аксесоар, който всяко момиче по подразбиране притежава в гардероба си, поне в едно копие. Без дамски чанти не може да излизате от къщата, нито денем, нито вечер. Всяка дама знае най-добре, че дамският аксесоар е удобен, за да помести в него козметика, портмоне и телефон!

Затова ви, предлагаме да разгледате, какви модни чанти представиха за вас, известните дизайнери, през 2020 г. и да изберете своя фаворита за себе си.

Дамски чанти 2020 г

Някой оценява практичността и простора в чантата, но за някой това е бляскав аксесоар, който не пасва на нищо друго освен на червилото. Във всеки случай известните Модни къщи предвидиха всички възможности, давайки на капризните дами, огромен избор от модни чанти за сезона пролет/лято 2020 г. Сред моделите може да намерите за всеки вкус и бюджет. Ето и тях:

Необичайни чанти

За ценителите на екстравагантния стил, които искат да подчертаят своята индивидуалност и спонтанност, Шарлот Олимпия и Лена Ерзяк разработиха невероятно стилни и оригинални чанти с клъч 2020 г. Моделите им имат уникален външен вид. Те са изработени от плътна полупрозрачна пластмаса, малко напомняща за стила на 40-те, времето на вечното ретро.

Дамски чанти с необичайна форма

Модели има много, а едни от тях са например, синята чанта от Charlotte Olympia. Тя има форма на истинска парфюмна бутилка, с релефна повърхност, характерна за онези времена и сложен капак. Украсена е с ярко розови пера, които ни пренасят в атмосферата на авангардни костюми на танцьори в кабаре. Малката чанта на Lena Erziak е по-сдържана. Тя има класически очертания и контрастни геометрични щампи. Грейс добавя към този женствен аксесоар и дълга позлатена верига, която придава нотка на лукс в изображението.

Модни щампи по моделите чанти

Що се отнася до отпечатъците, тук царува пълната демокрация. Моделите, върху чантите на различни марки са толкова разнообразни, че в началото дори може да се изгубите, без да знаете какво да изберете. Всъщност, когато избирате модна чанта, трябва да започнете от собствения си стил и от това къде ще я носите най-често.

Така например, стилна чанта Givenchy е представена в черно и бяло и е украсена с шахматен принт. Тя е идеална за по-строги събития с определен дрес код. Ярките модни комбинации от Alexander McQueen и Dolce & Gabbana с цветни флорални щампи ще са прекрасно допълнение към ежедневния външен вид, а чантата за плаж Gap в бели и сини ивици ще се превърне в незаменим аксесоар за почивка на морето.

Всичко това може да поръчате, сред многообразието и любезното съдействие на Магазин Зое Топ.

Коментирайте статията

коментари