.
.

Диета минус 10 кг -1 част


Диета минус 10 кг -1 част

 

Как да отслабнете с 10 кг? И възможно ли въобще да отслабнете бързо?
Всичко зависи от това какво означава за вас “бързо”. Да загубиш 10 кг за седмица е от сферата на фантазията, като в същото време вече е възможно да свалиш от себе си 10 кг за месец.
Има случаи, когато просто е необходимо да се отслабва бързо: идва ред на фотосесия, празник, почивка.
В такива случаи, най-простите диети за 10 дни са ефективни: елда диета, гладни дни на ябълки, грейпфрути, кефир нискомаслен. Диетата за 10 дни дава бърз, но краткотраен резултат. Диетата за 10 дни е дори полезна за тялото, но само ако сте подготвени за екстремно разтоварване: по-малко можете да ядете предварително, отказали сте предварително брашното и всички месни ястия. Да излизате от така наречената „бърза диета“ след получаване на желания резултат трябва да става постепенно. Не забравяйте, че когато се върнете към нормалната диета, отново ще натрупате тегло. Ето защо, по-добре е да се изчисли диетата за един месец, а след това да продължите за постоянно да се храните правилно.
Не яжте брашно. Ако изобщо не можете да откажете хляба, изберете черният и пълнозърнестият. Заменете сладките сладкиши с плодове и тъмен шоколад.
Не яжте захар. Трудно ли е? Поставете мед в чай, в кафето – заместител на захарта
Яжте колкото е възможно по-малко пържени, пикантни, мазни храни. Яжте риба и месо, приготвени на пара, изобщо не е трудно за приготвяне.
Насладете се на добра закуска и лека вечеря. Вечерята трябва да е 2-3 часа преди лягане. Всички въглехидрати (хляб, овесени ядки, ядки, спагети) се ядат сутрин и следобед, вечер се ядат протеини (извара, пиле, риба, яйца). Не смесвайте протеинови и въглехидратни храни.
Не пийте газирани и подсладени напитки.
Винаги имайте вода с Вас.
Няма значение, ако се придържате към диета и искате да премахнете корема, или просто да се грижите за здравето си, съветът за всички е един и същ: винаги и навсякъде носете със себе си бутилка обикновена вода. Така, че можете да утолите жаждата си, без да купувате сладки сокове или сода. Опитайте се да се придържате към този съвет поне за една седмица и ще видите разликата.
Не се отпускайте.
Ако сте достигнали теглото, към което се стремите, това не означава, че е време да почивате на лаврите си. Не спирайте тренировките. Не спирайте да се храните правилно. Продължете да живеете в същия ритъм, за да поддържате форма. Не забравяйте, че това не е само въпрос на външен вид, но и на здравето като цяло. Ако искате да опитате с хранителни суплементи – Липовон е отличен избор.

Коментирайте статията

коментари