.
.

За добър външен вид всеки ден


За добър външен вид всеки ден

Независимо дали работим или не, ние всяка сутрин избираме ежедневния си тоалет. Не ни се иска да носим едни и същи дрехи, но в крайна сметка нямаме нови за всеки един ден. Затова е хубаво да знаем как да ги комбинираме всеки път по различен начин, но и правилно.
Повечето хора не умеят да правят различни комбинации и техните тоалети ежеседмично се повтарят. Разбира се, може това да са любимите им комбинации, но може и да мислят, че определена риза, например си подхожда само с определен панталон и определен чифт обувки. Това мислене трябва да се промени и не бива да се ограничавате само с едни и същи варианти. Трябва да експериментирате постоянно, защото в повечето случаи се оказва, че новите комбинации са много по- добри и сполучливи.
Освен това много голямо значение имат и цветовете на самите дрехи. Всеки цвят носи определено послание. Ако имате десетки различни кройки и тоалети, но всичките те са предимно в един цвят, тогава каква е разликата. Вие все едно, че носите едни и същи дрехи. Променете това и помислете и за другите цветове, които само си мислите, че не ви подхождат. Защото може да се окаже точно обратното. Може да сте много по- стилни и много по- елегантни и в друг различен цвят от вашия любим.
Да не забравяме и обувките, които са много важна част от всеки един тоалет. На първо място винаги избирайте практични и комфортни обувки, но също така да бъдат стилни. Те трябва да допълват облеклото ви и да си подхождат. Избягвайте високите дамски обувки в ежедневието, които са подходящи за по- официалните случаи.
Но външният вид не е само дрехи и обувки. Трябва да обръщате внимание и на косата, жените- на грима, мъжете- на брадата и т. н. Най- важното е да бъдете чисти и спретнати. Никога не излизайте от в къщи без да сте се измили, сресали и изгладили.

Коментирайте статията

коментари