.
.

Каква храна трябва да присъства в нашата програма за отслабване ?


Каква храна трябва да присъства в нашата програма за отслабване ?

Правилният подбор на хранителни продукти, които консумиране е много важен за свалянето на килограми. Разбира се, трябва да избягвате консумацията на храна от вериги за бързо хранене. Храните, които се приготвят и продават по улиците, може да изглеждат и да са вкусни, но със сигурност не са здравословни.

Ако искате да свалите килограми и харесвате заведенията за бързо хранене, със сигурност ще се наложи да избирате едно от двете. За да направите вашата програма за отслабване пълноценна, първата крачка е анализът на храната, която консумирате ежедневно. Този анализ е предимно повлиян от средата, в която работите, учите или се намирате.

Какво трябва да консумирате за закуска ?

Закуската е най-важното хранене за деня ви. Ако искате да сваляте килограми, не е добър вариант да ставате по обяд, когато времето за закуска е вече минало. Добрата закуска, която е подходяща за вашата програма за отслабване може да бъде различна всеки ден. Един добра идея за приятна закуска са мюслите. Във всеки голям магазин ще намерите голям избор от тях – с плодове, едри, ситни и други.

Не звучи особено вкусно да ядете само мюсли. Затова може да добавите кисело мляко, по-възможност с по-ниска масленост. Ако обичате плодове, като например банан или ябълка може да нарежете в купата, в която приготвяте вашата закуска. Сладък ефект може да получите от добавянето на мед по ваша преценка.

Какво трябва да консумираме за обяд ?

Обядът е храненето, което е в най-активната част от деня. Често хората прибягват до консумацията бързо приготвени храни от улицата, защото са на работа например. Не е необходимо да консумирате подобни храни, вече е толкова модерно да сваляш килограми, че на много места може да закупиш нещо леко и приятно за стомаха.

Ако искате да запазите добрият тонус от закуската, консумирайте рибни продукти. Рибата е уникален източник на витамини за тялото и ако имате възможност в обедната почивка да хапнете риба, не се колебайте.

Статията е подарък от webselo.com

Коментирайте статията

коментари