.
.

Какво трябва да знаем за къртенето на подпрозоречното пространство


<strong>Какво трябва да знаем за къртенето на подпрозоречното пространство</strong>

Къртене на подпрозорец е дейност, която се предприема от по-смелите и по-предприемчиви собственици на жилища. Жилищното пространство никога не стига и винаги може да е повече, затова хората търсят различни начини да допълнят пространство. Фирма за къртене ще сподели с вас какво трябва да знаете, когато сте предприели къртене на подпрозорец .

Като за начало е необходимо да проверите, дали това, което сте замислили всъщност е законно. Много собственици на жилища предприемат грандиозни ремонтни дейности, без да са наясно правно как стоят нещата  – имат ли право, законно ли е, опасни ли са тези строително-ремонтни действия за сградата и т.н.. Необходимо да се отнесете към тази дейност отговорно и да не поемате риск да причините сериозни проблеми, както на вас, така и на вашите съседи.

Да приемем, че сте се сдобили с разрешение за подобен тип дейност. Следващата стъпка е правилната подготовка. Погрижете се за всички вещи и мебели, в помещението, в което ще къртите. По-малките вещи може да съберете в кашони и да преместим в друга стая, а по-масивните – покрийте с найлони.

Снабдете се и с предпазно облекло, по възможност работен гащеризон, работни обувки, ръкавици, очила и каска. Не подценявайте тази дейност, тъй като крие много опасности, ако не се извършва от опитен човек.

След, като сте се погрижили за безопасността е време да пристъпите към действие, с помощта на чук и къртач. Тук идва момента за тежката, мръсната и изморителна работа, при която много хора се отказват. Подценявам дейността, захващат, стигат до някъде и звънят на фирма за кърти чисти извозва. Ако и вие не сте сигурни в действията си ви съветваме, да си спестите първоначалните мъки, а директно да си потърсите фирма изпълнител. Тя освен, че ще изкърти, но и ще почисти и извози вместо вас, целия строителен отпадък.

Коментирайте статията

коментари