.
.

Как да го разпознаем по обувките


Как да го разпознаем по обувките

sandanliМили дами, ако постоянно към вас има интерес от силната половина на човечеството, но вие все се чудите на кого да дадете шанс и нямате идея как да отсеете подходящия за вас от останалите ухажори, то трябва да знаете, че обувките, които носи един мъж при срещата си с вас, могат да издадат за неговите привички и характер.
Докато при жените това е доста по-трудно, защото видовете дамски обувки са много и изобилието от дамски ботуши, дамски боти, официални обувки с ток, ежедневни сандали, маратонки, балетни цвички, мокасини, чехли или боти на платформа, биха объркали и най-добрият следовател за това какъв е характерът на даденото момиче, то мъжките обувки далеч не са толкова много.
Ако например до вас се приближи мъж с официални обувки то имайте предвид, че е много възможно той да е перфекционист и да изкарва добри пари. Ако търсите материалното, то такъв мъж е за вас, но не очаквайте от него да ви постави на първо място в живота си. За него професията е може би най-важната. Ако обаче попаднете на мъж, който носи маратонки, но не от онези евтините, имайте предвид, че такъв мъж е спортна натура, там където работи не се изисква официално облекло, което значи, че е възможно да има дори собствена фирма. Такъв мъж може да бъде суетен и наперен.
Ако около вас се разхожда ухажор с чехли, то имайте предвид, че вероятно не отива на плаж или до близкия басейн. Такива мъже носят чехли непрекъснато, казват си, че нямат пари, но не им пука. Те са лентяй в по-голяма част от времето. Подобни на тях са и мъжете носещи плетени гуменки. Те също не се интересуват от факта, че нямат постоянни доходи, но за сметка на това са творчески натури. Можете да срещнете такива в парка, където те свирят на китара и прекарват времето си с приятели.
Каквито и да са обувките на мъжа около вас, официални обувки, спортни обувки, зимни обувки, все пак не забравяйте, че всичко си зависи първо от вас и шанса, който имате да го опознаете.

Коментирайте статията

коментари