.
.

Как да търсим изгодни билети за самолет


Как да търсим изгодни билети за самолет

 

С повече планиране и проучване е възможно да пътувате до вашата обичана дестинация без това да се отрази много на джоба ви. В тези няколко реда ще подберем няколко полезни идеи, които ще ви помогнат да намерите по-успешно изгодни билети за самолети.

 

1. Следете, когато в медиите се споменава определена пътническа авиокомпания, това означава, че най-вероятно в момента върви рекламна кампания и едно от нещата, част от кампанията им е да предлагат временно евтини самолетни билети.

 

2. Проявете гъвкавост в планирането на пътуванията си. Вторник, сряда и събота обикновено са по-евтини дни за летене. Това е валидно и за полети в ранните и късните часове от денонощието. По празниците билетите винаги са много по-скъпи. Това е валидно и за сезона на отпускарите.

 

3. Попитайте пакетите на авиокомпаниите. Често ако вземете кола под наем и направите резервация за хотел от авиолинията, пакета ще ви излезе по-евтино. Не забравяйте да сравните техните цени и изчислете колко би ви струвало всичко, ако плащате за хотел отделно.

 

4. Резервирайте предварително. Колкото по-предварително направите резервация, толкова по-изгоден ще е вашия полет. Това е по-трудно приложимо, отколкото изглежда и трябва да имате план много преди датата на пътуването, но парите, които ще спестите ако направите малко усилия ще бъдат значителна сума.

 

5. Потърсете сайтове за сравнение на цените на самолетните билети. Проверете в търсачките с ключови думи „евтини самолетни билети“, „самолетни билети цени„, „самолетни билети промоции“ и и подобни, за които можете да се сетите.

 

6. Поинтересувайте се дали самолетната компания, с която ще бъдете има програма за лоялни клиенти. Може да се окаже, че и друг път ще пътувате с тази компания, и ако имате повече точки може би ще летите по-евтино или ще имате някои бонуси. Не неглижирайте тази възможност.

 

7. Обърнете внимание, че едни от най-евтините билети за полети се предлагат от нискотарифните превозвачи като: wizzair, EasyJet, Райн еър, Flyniki и други.

Съветите са предоставени от туристически портал www.hote.li

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани