.
.

Как се избира спален комплект за деца?


Как се избира спален комплект за деца?

Изборът на цветове за детските спални комплекти е не по-малко важен от този за възрастните. Когато избирате комплекти спално бельо за деца, не се страхувайте от ярките цветове. Децата наистина обичат ярките и забавни аксесоари за легло, които изобразяват любимите им герои от анимациите и приказките.

  1. Спално бельо „Кунг Фу Панда”. Веселият характер на тази анимация я прави забавен декор към всяка детска стая. Главният герой е малко мързелив, обича да яде, но мечтае да се научи да играе кунг-фу. И в един щастлив ден, противно на всички очаквания, той става успешен воин на Дракона. Докато този момент дойде, обаче, пандата има много да преживее и да научи. Вашето дете обича източните бойни изкуства или просто обича този анимационен филм? Спалното бельо с изображение „Kung Fu Panda” ще бъде идеалният подарък!
  2. Спално бельо „Мики Маус”. Приключенията на тази очарователна малка мишка са завладели повече от едно поколение деца. Мики Маус е идол на милиони деца по целия свят. Искате ли да отговорите на мечтите на вашия син или дъщеря? Купете му спално бельо с картинка на Мики Маус и приятелите му.
  3. Спално бельо „Ядосаните птици”. Angry Birds, в превод Angry или Evil Birds, е вълнуваща компютърна игра, която изисква определено умение, което през последните години е спечелило сърцата на деца от всички възрасти, а дори и на възрастните. Ако детето ви следи внимателно появата на всяка версия на тази игра, датското легло със спално бельо със „зли птици“ ще има феноменален успех при следващия празник на детето.
  4. Спално бельо с „Мечето Теди”. Това мече е една от най-любимите играчки на всички деца. Вероятно всеки е имал любимо плюшено мече като дете. Мотото на Мечето Теди „Аз съм за теб” е символ на приятелството и топлината. И въпреки че самия Теди е на повече от 100 години, образът на сиво мече със синя носа и лепенки, създаден от Карте Бланше на картите му през 80-те години на миналия век, е необичайно популярен в цял свят. Спалните комплекти с плюшени мечета ще допаднат и на по-големи деца, а дори и на тийнейджърки.

Не се колебайте да избирате цветни, контрастни и дори тъмни комплекти с интересни рисунки и за по-големи деца. При такива комплекти вашето дете ще заспи с удоволствие!

 

Коментирайте статията

коментари