.
.

Кредит без поръчител и достъп на банката до месечната ви заплата


Кредит без поръчител и достъп на банката до месечната ви заплата

Ако имате нужда от пари и сте решили да теглите кредит, но ви притесняват тромавите процедури, то тук ще намерите своето решение. Доста хора се плашат, като чуят, че трябва да намерят поръчител, за да се възползват от услугата. От една страна не желаят повече хора да разбират, че имат нужда от заем, а от друга, малко хора искат да бъдат гаранти. Другият вариант е да не желаете банката да има пряк достъп до месечната ви заплата, но това да е в договора.

Бъдете спокойни, възможно е да теглите кредит без поръчител и без достъп на банката до заплатата ви. Повечето от вас ще зададат един и същи въпрос – Къде? Е, отговорът не е един, той обхваща много институции, като Райфайзенбанк, Ти Би Ай Банк, УниКредит Булбанк, Тексим банк, Първа Инвестиционна банка и други.

Тук ще ви разкажем за условията при някои от тях:

  1. Тексим банк

Условията са точни и безпогрешни. От вас се изисква да сте пълнолетен и да сте на възраст до 68 години, да предоставите документ за трудов договор или пенсионно възнаграждение. Кандидатстването е по най-удобния за вас начин – на място, онлайн или по телефон. Накрая се подписва договор, като такса има само за разглеждане на документите и одобрението им. Допълнителна такава за обслужване на дебитната карта или предсрочно погасяване – няма. Отпусканата сума може да бъде в лева или евро, като започва от 7000лв и достига до 3500 евро. Лихвата е плаваща, а месечните вноски се определят чрез изготвяне на индивидуален план.

  1. Първа инвестиционна банка

Тук сумата, която можете да получите е по-голяма (до 50 000лв,), като валутата може да бъде в лева или евро. Максималният срок за погасяване е 10 години, фиксираната лихва е задължителна за първата година, а след това може да стане плаваща. Кандидатстването за кредит е лесно, отново само срещу лична карта и гаранция за получаване на доходи. Ако все пак решите работната ви заплата да бъде превеждана в същата банка, то има опция за по-ниска лихва. Таксите са сведени до минимум, като такива се изискват само, ако решите предварително обстойно да се запознаете с всички особености, т.е. да направите проучване. Лишени сте от такива за кандидатстване, откриване на карта или предсрочно погасяване.

Коментирайте статията

коментари