.
.

Лазерна епилация в Благоевград


Лазерна епилация в Благоевград

Център за лазерна епилация Naturestetica – Благоевград отправя специално предложение за своите настоящи и бъдещи клиенти – специално предложение за месецът на влюбените…

Само до 14 февруари – 50% намаление на пакети за лазерна епилация зона цели крака – цени от 600 лв.
Подарете си гладка кожа, бъдете неустоими!

Naturestetica е новото име на лазерната епилация в град Благоевград, център с модерна визия и технологии.

Центърът за лазерна епилация е създаден за да задоволи най-специалните изисквания на модерния човек, в това число мъже и жени. Основна цел е спестяването на времето от ежедневни процедури, както и създаването на комфорт по всяко време на деня, сезона и годината.

Лазерната епилация вече не е лукс, а необходимост! Бъдете в крак с модата и технологиите. Центърът e оборудван с един от най-добрите апарати за лазерна епилация последно поколение, произведен в Испания – Elysion-pro. На място ще ви консултират безплатно, както и ще може да тествате лазерна епилация на малка зона, за да се уверите в невероятния ефект на процедурата. Наслаждавайте се на гладкост по всяка точка на тялото ви без дразнене и дискомфорт. Чувствайте се специални, подарете си гладка кожа без усилия. Спестете своето време, кажете сбогом на болката и бъдете готови за нови приключения! Вече има лазерна епилация, която ще ви отърве от нежеланото окосмяване завинаги! Поглезете кожата си и със специалните ни терапии за лице.
Заповядайте на адрес гр. Благоевград 2700
ул. д-р Христо Татарчев 23
(срещу бившата книжарница Перун)

Работно време
Понеделник – Петък 10.00 am – 19.00 pm
Събота – 10.00 am – 17.00 pm
Неделя – с предварително записан час

Телефон
tel. 0887 981 726
tel. 0876 849 168

Потърсете и в социалните мрежи Youtube, Facebook, Instagram

Коментирайте статията

коментари