.
.

Лесно и икономично освежаване на банята


Лесно и икономично освежаване на банята

Стилните аксесоари за баня ще ви помогнат да подчертаете характера и дизайна на това помещение. Всяка една баня, дори така, която се нуждае от ремонт,  може да бъде преобразена до неузнаваемост, ако подберете точните аксесоари.

Ако се намирате в етап от живота си, в който нямате финансова възможност да осъществите ремонт в банята си, или по някаква друга причина в момента не можете да подмените плочките, мивката или тоалетната, то с нови и подбрани с вкус аксесоари за баня (закачалки, сапунерки, дозатори, хавлийници и др.), както и някои декоративни аксесоари (завеси, свещници и т.н.), можете да вдъхнете нов живот на това важно за вас помещение.

Едно от най-икономичните и печеливши решения е използването на декоративни свещи. Можете да ги поставите около огледалото или в някои от ъглите на банята. Този начин чудесно се вписва във всеки интериор, а освен това е любим на много дизайнери.

За да създадете романтична обстановка, заложете на червени свещи, за по-успокояващо въздействие използвайте морската синьо бяла комбинация, а за по-екстравагантен вид на банята изберете свещи в черно и бяло със зебровпринт.

Друг лесен начин да освежите интериора в банята е с помощта на стъклени съдове. Може да използвате полупрозрачни съдове или от матово стъкло, както и бурканчета с морска сол.

За да внесете повече топлина и уют в помещението, използвайте декоративни меки кърпи за баня. Заложете на любим цвят или такъв, който да изпъква над старите плочки в банята, за да отвлича вниманието от тях.
И още един чудесен и икономичен начин за свежа декорация: това са сапуните, които се предлагат в най-разнообразни сърцевидни, морски или други форми, както и фигури от водо-разтворими соли. Можете да ги намерите в различни размери, цветове и аромати.

Източник: bania24.com

Коментирайте статията

коментари