.
.

Може да откриете Ариана Гранде парфюм за всеки повод


Може да откриете Ариана Гранде парфюм за всеки повод

Парфюмите на Ариана Гранде са популярни, колкото и самата звездна изпълнителка и актриса от Бродуей. Още преди да е навършила 30 години, Ариана Гранде е носителка на две награди „Грами“, 27 рекорда на „Гинес“, три американски музикални награди, девет награди „MTV Video Music Awards“, награди „Билборд“ и още множество престижни отличия. Две години след издаването на дебютния си албум, който излиза през 2013-а, тя лансира и първия си Ариана Гранде парфюм.

Дебютният Ариана Гранде парфюм – Ari, впечатлява с подчертаната си гурме нотка

Флорално-плодовата ароматна композиция с гурме привкус е представена през 2015 година. Уханието на първия Ариана Гранде парфюм – Ari, се открива с фруктови акценти малина, круша и грейпфрут. Сърцевината е преплела ванилова орхидея, роза и лилиум, а базовият акорд е обединил маршмелоу, мускус и дървесни нотки. Анализатори определят аромата като пищен и секси, а розовата бутилка с бял помпон е просто възхитителна. Ari е Ариана Гранде парфюм подходящ за ежедневието през всички сезони.

Frankie е единственият унисекс Ариана Гранде парфюм

Уханието носи името на доведения брат на изпълнителката, който е не по-малко популярен. Франк Джеймс Майкъл Гранде Маркионе, известен като Франки Гранде е певец, танцьор, актьор, продуцент и влогър със значителен брой последователи. Динамичната и жизнерадостна ароматна композиция на Frankie е проектирана в съответствие с личността на Франки Гранде. Единственият Ариана Гранде парфюм, подходящ, както за мъже, така и за жени, е лансиран през 2016 година. Начално впечатление за уханието създават нотките розов пипер, кайсия и круша, последвани от контрастните, но идеално допълващи се дива орхидея и кедър в сърцевината, а базовият акорд е изграден от захар, мускус и сандалово дърво. Съблазнителният и неустоим аромат на единствения унисекс Ариана Гранде парфюм е подходящ, както за ежедневието, така и за специални вечерни поводи през всички сезони. Флаконът е решен в сребристо, украсен в превърналия се в запазена марка на Ариана Гранде помпон, този път – в черно.

Cloud е впечатляващо дълготраен Ариана Гранде парфюм с интересен флакон

Уханната композиция на Cloud by Ariana Grande е разработена от Клемен Гавари. Той е преплел флорални, плодови и гурме акценти в завладяващия аромат, известен със своята дълготрайност. Началото поставя вкусният плодов акцент от круша, съчетан със свежа лавандула и тръпчив бергамот. Сърцевината от бита сметана, пралин, кокос и ванилова орхидея тотално завладява сетивата, а базовият акорд от мускус и дървесни нотки придава завършеност на аромата на този популярен Ариана Гранде парфюм. Забележителен е и характерният флакон на Cloud by Ariana Grande, който, както показва и името на парфюма, изглежда като пухкаво облаче, което подобрява настроението през всички сезони.

Уханният каталог на Ariana Grande включва разнообразни аромати

Макар първоначално да приемат парфюмния бранд на Ариана Гранде като насочен предимно към младите жени, всъщност всяка дама, която е влюбена в живота и обича да се забавлява и да експериментира, може да открие своето ново любимо ухание сред ароматите от марката. От създаването на бранда до днес са представени над 10 парфюма Ариана Гранде, всеки от които впечатлява, както с уникалния си аромат, така и с атрактивните флакони.

Коментирайте статията

коментари