.
.

Подарък за брат – рационално-емоционални съвети и идеи


Братът – по-голям или по-малък, това е един от най-скъпите ни хора. Възможно е да си падате по едни и същи неща, но кой ако не вие го познавате толкова истински и го разбирате така добре. Подаръкът за вашето мило братче за Рожден ден или за Коледа трябва да бъде едновременно практичен, и същевременно душевен, показващ вашето специално отношение.

В този подбор, ние от SmeshkiNaDreshki.com събрахме стилните и практични варианти, които може би ще ви допаднат и ги разделихме на категории, за да ви бъде по-лесно и спрямо интересите на вашия брат.

Персонализирана подаръчна книга

Подарете на братчето ви книга с персонализирана обложка и вашето поздравление на заглавно място. Всяка книга, която изберете, ще се превърне в наистина уникален подарък, ако нанесете на нея персонално послание за Коледа или за всеки друг празник.

Възглавница с ваши снимки

Меката възглавница е най-добрият приятел на човека след тежък ден. Трябва само да се добави и един малък детайл във вид на класическа щампа от снимки и възглавницата ще стане отличен персонален подарък. Благодарение на качествения печат рисунъкът на фото възглавницата ще ви радва много дълго време.

Подаръчен набор – визитник и калъф за ключове

Ако вашият брат предпочита класиката, а неговият стил е сдържан минимализъм, наборът от визитник и калъф за ключове ще се окаже най-удачният вариант за подарък. Качествената естествена кожа, елегантните класически линии, а също и функционалността никога няма да излязат от мода.

Дървена кутия

Не виждате смисъл да подарявате на вашия брат подарък, увит в подаръчна хартия, обгърната от лента с панделка отгоре. Направете подарък, който ще отговаря на неговата същност. Изненада, свързана с неговите интереси, която ще се асоциира още и с вас. Добре е този подарък да е асоцииран и с подходящо приложение.

Персонална кутия с подаръци

Объркани сте и не знаете какво да изберете за подарък за любимия брат? Очевидните му желание за подаръци се търкалят по тавана и желаете нещо оригинално? Затова направете подарък, за съдържанието на който няма да знаете и сами.

Запас от чорапи

За да започне от Нова година с реализацията на своите планове и да завоюва света, добре би било да разтоварите главата му от дребните битови проблеми. Ако на вашия брат вече му е омръзнало да търси загубени чорапи, то е добре да му подсигурите по-голямо количество, и така проблемът няма да е толкова сериозен.

USB-нагревател за чаша

Вечният проблем на нашето време – това е изстиналият чай/кафе. А още по-голям проблем е необходимостта от ставане и наливане на ново в замяна на изстиналото. Решение има и това е подгряващо USB-устройство във вид на бисквитка – 2 в 1, и практично, и апетитно. И евтино.

Коментирайте статията

коментари