.
.

Предложения за двора на къщата


<strong>Предложения за двора на къщата</strong>

Ако двора ви е занемарен, то има много неща, които можете да направите не само, за да го подобрите, но и да го превърнете в пространство, в което да се разхождате и наслаждавате през свободното си време. Екипът на Superkartachi.com споделя с вас няколко съвета, благодарение на които ще преобразим тотално вашия двор.

Като за начало е необходимо да се отървете от всички ненужни стари вещи, които единствено заемат място. Почистете двора си от счупени клони, плевели и изсъхнали храсти. Ако работата ви е прекалено много можете да се възползвате от услугите на фирма за почистване на дворове , която да свърши цялата работа вместо вас.

Възползвайте се от свободното дворно пространство, с което разполагате. Плодовете и зеленчуците с всяка изминала година се отдалечават все повече от продукцията, с която се хранихме преди години, така че това е супер шанс за вас да си изградим зеленчукова или овощна градина.

Създайте си кът за отдих и хранене. Не ви е нужно много за да изградим външна трапезария и кът за отдих. Вържете по един хамак, на който можете да се излежавате, закупете комплект градински мебели според бюджета си и сте готови.

Помислете за приказно градинско осветление. Не е нужно да инвестирате много пари, за да получите приказен резултат. Срещу 50-60лв можете да закупите няколко метров гирлянд, благодарение на който ще озарите градината си.

Озеленяването играе сериозна роля в цялостния изглед на вашия двор. Погрижете се и за градинските пътеки, ако нямате такива. Можете да използвате камъни, декинг плочки, бетонни блокове, излят бетон, асфалт.

Коментирайте статията

коментари