.
.

Темата на вашата баня може да бъде вашия любим сезон


Темата на вашата баня може да бъде вашия любим сезон

От свежия зелен пролетен до летен жълт цвят, есенно розово или свежо зимно синьо – цветовете създават настроения, предизвикват емоции и са идеални за персонализиране на вашата баня във вашия личен стил.

  1. Свеж и естествен, зеленият цвят се асоциира с пролетта. Създайте нова пролетна атмосфера във вашата баня. Изберете естествени зелени нюанси за жизнерадостен ефект. Зеленото действа възбуждащо, като в същото време предава усещане за спокойствие и сигурност, което го прави идеален цвят тонуса в банята. Меката зелена палитра черпи вдъхновение от красотата на природата през пролетта.
  2. Лято в банята. Топлото жълто създава весел сценарий. Жълтата керамика за баня е топла и приветлива, а светлинният ефект създава усещане за повече пространство. В баните с малко естествена светлина, жълтото се чувства особено светло и приветливо.
  3. Есен в банята. Натуралните нюанси от меко розово до ярко червено имат стимулиращ ефект. Те ще ви приканват през цялата година да мечтаете и буквално прелива от страст. Тези цветове съчетават лъчиста енергия и увереност с мек и удобен чар. Вдъхновението на дизайнерите за техните червени и розови нюанси е великолепният парад на цветовете в градината през есента. Красивите променящи се нюанси на листата, розовите пътеки, осеяни с листа, оранжерията – всичко това съчетава уникално и интензивно есенно настроение, на което вече можете да се насладите и в собствената си баня.
  4. Зима в банята. Превърнете банята си в оазис на хармония и спокойствие. Ярките сини нюанси имат успокояващ ефект върху тялото и насърчават регенерирането и концентрацията. В банята, синьото създава спокойна атмосфера и служи като напомняне за връзката с водата, елементът на живота. Следите от сини акценти върху калайните покриви във вечерната светлина, сутрешната мъгла над мостовете на един все още спящ град, блещукащия син скреж при първото замръзване на тревата вдъхновяват дизайнерите да създават своите интригуващи, романтични колекции за баня.
  5. Ахроматичен интериор. Донесете повече стил и елегантност в банята си с безкрайно съвременна цветова тема. Светло сиво, средно сиво и черно са класически класически интериорен дизайн. Те създават дискретна и оскъдна атмосфера в една стая и подчертават ефектите от други цветове. Те са идеален избор за много стилна атмосфера – от класически до минималистични дизайнерски бани. Дизайнерите използват като вдъхновение за тези безкрайно стилни и модерни цветове, образът на пълната луна в ясна нощ, ръчно бродирано спално бельо от детството или пастелните нюанси на въглените в камината.

Коментирайте статията

коментари