.
.

Ново медицинско списание стартира в началото на 2018 година


Ново медицинско списание стартира в началото на 2018 година

Здравейте читатели на IWOMANBOX. С радост Ви съобщаваме за един нов проект, който стартира на 1 януари 2018 година, предназначен за тези от Вас, които искат да подобрят здравословния си начин на живот.

Касае се за проект Нашето Здраде (NashetoZdrave.com), който проект представлява електронно издание, където редактори публикуват интересно съдържание, свързано с ежедневието на Вас и Вашето семейство.

В сайтът ще откриете полезни съвети за здравословно хранене, диети, отслабване, справка за редица заболявания, както и техните симптоми, лечение, препоръки и много други.

Ще се потопите и в тайните на билките, благодарение на които нашите предци са се лекували. Нещо повече, днес също стават все по-популярни и се употребяват често при т.нар. алтернативна медицина.

Ще познаете проектът и по това, че предлага описание на дадени лечебни продукти. Можете да се включите като коментирате и прибавите Вашите си наблюдения относно дадена болест.

Всичко казано до тук се предлага абсолютно безплатно на Вас, уважаемите читатели.

Често се предоставя преведено съдържание от научна литература, която се счита за достоверна и важна при всякакъв вид заболявания.

В социалните мрежи лесно можете да застъпите съдържание, свързано с проекта, като търсите хаштаг #нашетоздраве

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани