.
.

Идеи за подарък на ръководител на фирмата за 8 март


Идеи за подарък на ръководител на фирмата за 8 март

Ако сте щастлив служител, попаднал на достоен мениджър, то е време да му се отблагодарите за 8 март, като го изненадате с практичен, приятен, удобен и годен за употреба подарък.

Какво да подарите на колега или шеф на 8 март, няколко интересни препоръки

Веднага се откажете и от най-малкия намек за лични и скъпи подаръци. Ако искате да подарите нещо на колега или мениджър на 8 март от себе си, потърсете идеи сред евтини, ненатрапчиви подаръци.

Малките аксесоари, могат да означават много: джобен ключодържател; модерен висулка за телефон; слушалки; стойка за смартфон; маска за сън; оригинално флаш устройство; сензорни ръкавици; мини козметична чанта; аромат за колата.

Прибори за хранене. Можете да подарите на колегите си нещо евтино за ястия по повод 8 март. Подходящи са такива артикули: ваза за сладки, поставка за плодове, чаша за кафе с чинийка, супница, купи, купа за салата, тенджера за печене, чиния за сервиране на суши и всякакви други сходни.

Кухненските прибори са добър вариант за подарък за 8 март на колеги, тъй като такива неща ще бъдат полезни за всеки. Например: подложки за чаши и топли ястия в същия стил; Буркани за съхранение на насипни продукти; красив черпак със стойка; комплект текстилни салфетки; кутия за пакетчета чай; дизайнерска стойка за хартиени кърпи; дозатори за течен сапун и съдове за съдове. Като подарък за 8 март шефката трябва да купи нещо още по-малко претенциозно от колегите си. В офиса: настолно махало, календар, творческа тетрадка, тебеширена дъска за бележки.

За личностно развитие можете да дарите модерна книга за управление или бизнес, историята на най-големите марки в света, най-успешните мениджъри и т.н.

Подарък за 8 март, съставен от парче метал

Аксесоарите, изработени прецизно и с любов, представляващи гривни, обеци, ключодържатели, както и други сходни, са чудесно решение за по-личен подарък. Ако Вашият мениджър е дама, която е споделила с Вас интерес към даден аксесоар, то можете да я изненадате, като и го закупите.

Можете да разгледате бижутата от онлайн магазин Bijutata.bg, в който магазин ще откриете много интересни предложения за подарък.

Каквото и да подарите, добавете към него кутия френски макарони, или нещо друго, сладичко :) …

Каквото и да изберете за подарък, действайте смело, ще зарадвате хората около Вас и ще стоплите взаимоотношенията в компанията, където прекарвате почти цялото съзнато време от денонощието.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани