.
.

Сензационното завръщане на белите боти: Ще бъдете фаворит, а не ходещ скандал


Сензационното завръщане на белите боти: Ще бъдете фаворит, а не ходещ скандал

За какво живеем, ако не да предизвикваме себе си във всеки един подходящ момент – облеклото е чудесна възможност, възползвайте се

На съвременните дами се падат множество роли.

В професията летвата е поставена високо за тях, а често ги гледат с предразсъдъци, именно защото са жени. Необходимо е винаги да се доказват, далеч повече от представителите на силния пол и това няма кой да го отрече.

Да, нежните същества определено са сила, а и умеят да предизвикват разнопосочни реакции! В крайна сметка, за какво живеем, ако не да предизвикваме себе си във всеки един подходящ момент.

Готови ли сте за това ново предизвикателство, а именно завръщането на белите боти?  

Не се притеснявайте, ще се превърнете във фаворит, ще срещнете изненадани погледи, но при всички случаи няма да сгрешите.

Да разгледаме какви са възможните модели, до които трябва да се доберете през този сезон, сърфирайки из онлайн сайтовете.

Елегантен дизайн

Тази вечер сте на клуб и искате да сте бляскави – може да си го позволите, залагайки на сатен или дори коприна, ако държите на безупречния си стил и обожавате луксозните материи. Все пак, преди да се отправите към танците, със сигурност няма да пропуснете вечерята с приятелки в ресторант.

Ще бъдете на фокус, несъмнено, ако включите към тоалета фини бели боти с тънък ток! Разбира се, с тях бихте могли да бъдете неотразими и с овърсайз пуловер, дънки или риза. Свободата да изберете е изцяло на ваше разположение.

Модерни и удобни

Да, днес комфортът е издигнат в култ, което изобщо не се дължи единствено на пандемията. Ние, разбрахме, че можем да сме все така елегантни и женствени, ако заложим на дамски боти с дебел ток и връзки.

Какво чудесно съчетание за зимата с цветна разкроена рокля, която може да прикрие и някои излишни килограми след празниците.

Миди и макси полите, широките панталони, скъсените варианти сред тях и вечните дънки са също прекрасно допълнение, а и много секси, не можем да отречем!

Каубойки, явете се на парти!

Те отново са със стабилен ток, което няма да ви попречи да се вихрите цяла нощ на дансинга.

С дънки mom fit и късо кожено или дънково яке – вие ще бъдете неотразима, по един лежерен начин, все едно не сте положили никакво усилие за своето страхотно излъчване.  

Може да се оставите на въображението си, защото комбинациите не са само споменатите тук, а ако сте склонна към още по-дръзки решения, не забравяйте и каубойската си шапка!

Имате ли вече бели боти в колекцията си с дамски обувки, или пък не?

Разгледайте предложенията на stila.bg, убедени сме, че неизбежно ще се възползвате от топ офертите на компанията. 

Коментирайте статията

коментари