.
.

Contour.bg – маркови дрехи на достъпни цени


Contour.bg – маркови дрехи на достъпни цени

Дами, знаете ли, че онлайн можете да закупите маркови и качествени дрехи, на достъпни цени?
Магазинът, който Ви препоръчваме да посетите още сега, в този миг е www.contour.bg.

Гарантираме Ви, че ще останете приятно изненадани. Нещо повече, тези дни има промоционален код за дамски чанти, като можете да се възползвате от намаление до 66 % за нова поръчка.

Промоционалният код е BAG.

Без значение дали ще изберете ежедневна чанта, бизнес чанта, портфейли, раници, или пък друг тип аксесоар, чрез този код можете да се възползвате от невероятни намаления.

Ето и повече информация за магазин КОНТУР БГ:

Електронният магазин представлява изцяло нова електронна платформа, предлагаща огромно разнообразие от дрехи и аксесоари секънд хенд. Вече близо 10 години, екипът предоставя на крайните клиенти маркови дрехи в безупречно състояние, влагайки любов и старание, персонална грижа и много положителни емоции с всеки продаден артикул.

„Къщата на КОНТУР“, се намира в София, като мисията е да се доставят качествени и маркови дрехи, които преди това грижливо са селектирани.  Естествено, целта е главно и само една, а именно – крайно удовлетворение у негово величество КЛИЕНТЪТ.

Ето и някой от характеристиките, които най-добре описват магазин за дрехи и аксесоари Контур БГ:  Доверие, Уважение, Коректност, Професионализъм, Страст, Устойчиво развитие.
Ако се припознаете, ако търсите обновяване на гардероба си, но нямате огромни финансови възможности, то тогава настоящият материал е точно за Вас.

С грижа за Природата няма как да подминем и това, че всеки един артикул бива опакован в кутия от 100 % рециклирана хартия.

За финал, нека ясно дефинираме за кой са подходящи магазините с дрехи втора употреба…

Подобни магазини са подходящи за хора, търсещи уникални и интересни дрехи, тези, които експериментират, съчетавайки различно облекло. Всеки един от Вас може да се възползва и да разгледа актуалните предложения, при това, седейки удобно на компютъра. Продуктовият каталог на сайта, цитиран по-горе, е изключително лесен за работа, удобен, а всеки един продукт е представен в детайли със снимки, чрез които можете да видите и най-малката подробност.

Не ни остава нищо друго, освен да Ви пожелаем приятно пазаруване от магазин Контур.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани