.
.

Защо жените си падат по джентълмени?


Защо жените си падат по джентълмени?

Повечето жени търсят преуспяли мъже до себе си. Това е така по природа. Естествено, съществуват и мъже, които тръсят на всяка цена заможна дама, която да им пооправи бъдещето.

Но по традиция, жените са тези, които търсят тузари, заможни господа.

Кои жени търсят джентълмени? Това е по-интересното и с какво се характеризират те?

Мъжът – джентълмен е загадъчен, мистериозен, красив, обаятелен. Често прави така, че жените да ахват по него. Привлича женското внимание във всякакви ситуации.

Естесвено, джнетълменът не е задължително да е богат, но в повечето случаи е такъв, тъй като повечето джентълмени по професия са адвокати, лекари, инженери и други.

Около него винаги има, приятели и много жени.

Когато е с половинка, истинският джентълмен се държи грижливо, старателно и прави най-различни мили жестове.

Нека го кажем така, до преди известно време дамите си падаха по лоши момчета, но днес, през 2018 година акцентът е към мъжете – джентълмени.

 

 

Няма жена на света, която не иска да бъде обичана и да не иска да бъде обгрижвана от половинката си. Именно таива са джентълмените. Любвеобвилни, старателни, внимателни и галантни.

Нека споменем и някой от добрите качества на джентълмените.

Един джентълмен никога не закъснява за среща. Винаги е на срещата поне 5 минути по-рано от насрочения час.

Джентълменът винаги е облечен стилно. За него, дори посещението на кварталния магазин, т.е. показването навън за пет минути е важно и дори в тези случаи той изглежда добре облечен.

Маниерите на джентълменът са достойни за уважение от всяка една жена, тъй като той е еднакво галнтен и цени женската красота.

Джентълменът може да обича много силно и за изключително дълъг период.

Когато джентълменът обещае нещо, той винаги го изпълнява. Не прави празни обещания.

Е, скъпи читатели на IWOMANBOX.com, сигурно вече сте прочели достатъчно причини, да си падате по джентълмените. Особено, ако сте дами. Едно кратко предизвикателство, като очакваме коментар под статията…  Въпросът е ,видяхте ли скоро джентълмен в мола, в заведение, в ресторант? Впечатли ли Ви с нещо?

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани