.
.

Имитация на дърво у дома


Имитация на дърво у дома

Гранитогрес, който имитира дърво във Вашият дом – едно чудесно решение.

Всички знаем, че гарнитогресът е изключително здрав, което автоматично означава, че ако искате да го приложите в домът си, то това означава дългогодишно ползване.

Като прибавим и другите му добри качества, можем да кажем, че това е смело, удачно решение.

Онлайн магазин Ramois.com предлага гранитогрес за под TiberWood Avana, който е вдъхновен от естествената дървесина. Създава илюзия на естествен дървен паркет. Внася уют и стил в дома. Нещо повече, създава усещане за топлина.

За тези, които обичат да се заобикалят с всичко естествено, днес изобщо не е необходимо да харчите големи суми пари за закупуване на скъпи, трудно достъпни материали при монтаж. Съвременният пазар на строителни материали предлага на потребителите широка гама от бои и покрития, които имат почти всички характеристики, присъщи на естествените материали.

Такъв е и случаят с този гранитогрес за под.

Защо гранитогрес, вместо фаянс, например?

Фаянсът не е толкова здрав, както гранитогресът и се забелязва по – бързо износване и дори пропукване. Теракота е с по – голяма твърдост, но гранитогресът е много по – устойчив.

Повърхности за довършителни работи

Съставът на покритието под камъка е разработен от специалисти, като се вземе предвид максималната съвместимост с най-популярните строителни материали, сред които са: различни видове измазани повърхности; различни повърхности от бетон и пенобетон; композитни материали; пластмасови материали; дърво; гипсокартон; стъклени повърхности; плочки повърхности; метал; керамика; полиуретан.

Свойства и качества на боите с ефект на камък

Всички покрития и бои, които имитират камък, имат свои собствени характеристики. Например, това е повишена устойчивост на такива материали към различни влияния. Струва си да се обърне внимание на факта, че такива покрития често са предназначени не само за вътрешна, но и за външна работа. Съответно всякакъв вид такава боя ще се различава не само с отлична адхезия, но и с отлични защитни свойства. До голяма степен използването на такива бои се улеснява от способността бързо и лесно да се работи с тях независимо.

Финални думи касаещи гранитогрес за под

За да създадете солиден, красив и модерен интериор, изобщо не е необходимо да използвате скъпи и трудни за нанасяне материали. Дългогодишното желание да получите интериор или екстериор от камък може лесно да се реализира с помощта на достъпни бои, които имитират този естествен материал по висококачествен и завършен начин.

Избирайки гранитогрес за под на баня, коридор, стая, то Вие получавате дългогодишно ползване, достатъчно е да полагате елементарни грижи за него.

Мнозина искат изящество, здравина и качество, при обзавеждането. Ако и Вие сте сред тях, разгледайте предложенията, които Ramois предлага, касаещи гранитогрес за под.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани