.
.

Храни и напитки, подобряващи половата мощ


Храни и напитки, подобряващи половата мощ

Ако желаете да възбудите половинката си, да предизвикате интерес към любовните ласки, то тогава тази статия е точно за Вас.

Представяме Ви храни и напитки, които биха подобрили сексуалната мощ:

Започваме с  виното.

Освен, че червеното действа като виагра, то създава далеч по – романтична обстановка, което е предпоставка към дълго мачкане на чаршафите.

Експерти, както и любовкари, от опит споделят, че не бива да се прекалява с виното, защото прекали ли се, може да се получи обратен ефект.

Лук и чесън

Фитохимикалът алицин, който се съдръжа в лука и чесъна допринася за подобряване на кръвообращението и понижава риска от „креватни засечки“.

Вярно е, мирише и не е удачно решение за похапване преди полов контакт,но това може да се случи часове преди срещата, например.

Полезен съвет. Ако сте похапнали чесън преди среща, но все още го усещате в дъха си, можете да използвате магданоз, който неутразлизира миризмата. Можете също така да използвате вода за уста, като жабуркате няколко пъти и обилно измиете зъбите си.д

 

На трето място поставяме кафето.

Благодарение на свойството да подобрява кръвообращението и метаболизма, кафето действа ободряващо, което означава, че може да подобри половият акт, като време. Като качество,  всичко е във Вашите ръце.

Много проучвания са доказали, че около две чаши кафе на ден предотвратяват проблеми с ерекцията.

Меса, богати на витамин B1 също могат да помогнат за половата мощ. Такова е свинското месо.

То помага на нервната система и стимулира сперматозоидите да функционират на максимум.

Пчелен мед – той също увеличава потентността, благодарение на свойствата да премахва стреса, и в двата пола.

Някои плодове

Дребните плодове, които нямат костилки, също могат да помогнат за сексуалното ВИ представяне. Например боровинките, както и касиса. Употребилите повече антоцианинни плодове имат по-рядко проблеми с ерекцията в сравнение с другите

Финални думи.

Днес, през 2020 година, освен чрез извличането на ползи от натурални съставки, можте да преминете и към специфични медикаменти, които не вредят на здравето, медикаменти, които също да подобрят неразположението Ви и да подсилят имунната Ви система, що се касае за полова мощ.

Препоръчваме Ви да разгледате описанието на продукта Циалис, тъй като той много помага. Естествено, преди да преминете към консумация, трябва да се консултирате с личния лекар.

 

снимка: http://d2.domashniy.ru/

Коментирайте статията

коментари