.
.

Модулни кухни с LED осветление


Модулни кухни с LED осветление

LED модулите, или познати като подсветки за кухня, бележат огромно търсене в цял свят.

Скъпо ли излиза да направите икономично LED осветление в кухнята? Как да изберете модулна осветителна система?
В статията ще Ви запознаем с възможностите за кухненски принадлежности, които могат да бъдат закупени в онлайн от магазин venus.bg.
И така, нека кажем няколко думи за LED осветлението и приложението му в кухненското обзавеждане. Първо, LED осветлението днес е изключително популярно и е навсякъде около нас. Причината се крие в многото му добри параметри и качества, както и с малката консумация на енергия, т.е. само плюсове. Минуси почти няма. Може би един от минусите е първоначалната инсталация, но имайки предвид, че диодното осветление почти не гори, т.е. можем да кажем, че една система за осветление на Вашата кухня може да Ви служи дълги години.

И така, модулните кухни се характеризират с това, че могат да бъдат структурирани с разчупен и креативен външен вид, икономисват от пространството и често биват използвани за по-малки кухни, т.е. за кухни с по-малка квадратура.
Колкото и компактна да е кухнята, с LED технологиите можете да и придадете уникален външен вид.
Ето пример на такава кухня:

Естествено, тя не е от най-малките, но пък за сметка на това визията говори достатъчно. Виждате сами, че има три типа осветление – таванско, ъглово и подово. Отделно, модулите, които често биват ползвани от домакинствата, са допълнително осветени. Често в подобни кухни се предлага и регулатор на нивото на осветлението.

А най-висшата мода на кухните предлага и подсветки, които могат да се програмират с таблет и да се избират различни цветове от цялата цветова палитра, която разполага с милиони цветови комбинации.

В този случай всичко зависи от Вашето настроение и можете да задавате дизайн на светлината, спрямо конкетен повод, сезон, настроение.

Трябва да признаем, че в развитите страни все по-сериозен и засилен интерес има от страна на потребителите към подобни модули за ЛЕД осветление на кухни, но нещата и в България се развиват в положителна насока, т.е. и в нашата страна интересът става все по-голям.

Придайте и Вие модерен вид на Вашата нова кухня, направете така, че приятелките Ви да поискат и те подобен дизайн, като Вашият.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани