.
.

Нова кухня директно от производител


Нова кухня директно от производител

Закупуването на нова кухня ни кара да избираме между два основни типа:

  • Традиционна кухня
  • Кухня по индивидуален проект

Първият тип кухня, това е кухнята която сте видяли в даден шоуруум, или пък сте видяли в промо каталози, в сайтове на дадени компании и други. Тя се отличава с това, че е традиционна по размери, изработена е от базови материали, както и с това, че няма осветление и екстри, които биха помогнали в ежедневието на по-взискателните клиенти.

Вторият тип кухня, тази по индивидуален проект, се отличава с това, че може да бъде персонализирана по желание на клиента. Какво точно означава това? Това означава, че можете да структурирате кухнята от Вашите мисли, като  е достатъчно да представите идеите си на дизайнер, а той от своя страна да разработи триизмерен проект. Едва след като го видите, като обсъдите детайлите, едва тогава може да се пристъпи към самото изпълнение на проекта.

Модерните семейства определено предпочитат втория вариант, но всичко зависи от семейния бюджет. Традиционното българско семейство все още предпочита кухня по стандарт, т.е. такава, която вече е изработена и основна причина за този избор е цената.

Няма как да не признаем, че цената на кухните по поръчка е по-висока от традиционната кухня. Времето за изготвяне се явява втори проблем. Когато видите в даден мебелен магазин кухня и пожелаете да я закупите, то тя може да се озове във Вашият дом буквално на следващия ден. Не така стоят нещата при кухните по проект. Необходими са от месец до 3,  а понякога и повече време, в зависимост от натовареността на мебелните специалисти, опериращи в дадената компания.

 

Без значение, каква кухня ще изберете, то трябва да знаете, че добрата компания е важна за Вас. Изборът на компнаия за кухня е от изключително голямо значение. Важно е фирмата да се е доказала във времето и да е с добра репутация.

Можете да започнете своето търсене на кухня от тук: Kuhnia.bg

Коментирайте статията

коментари