.
.

Обновете детайлите на Вашия бизнес


Обновете детайлите на Вашия бизнес

Може ли листа с менюто?
Това е един от най-често използваните въпроси в ресторанти и заведения, където сядаме на по питие или обикновено вечеряме с приятели.
Когато наскоро сервитьорката в едно от популярните заведения в града ми подаде няколко доста смачкани печатни листа, прикрепени с телбод и приличащи на всичко друго, но не и на меню, бях готов да стана и да напусна заведението, където мислех да обядвам. Не го направих само защото зная, че кухнята е добра. Или поне исках да се уверя, че все още е такава.
Впечатлението, че ми подават доста прехвърляни от ръка на ръка лекции на първокурсник обаче остана в съзнанието ми. И значителното разочарование.
Ако искате да привлечете клиенти във вашите заведения и барове, обърнете внимание на детайлите, които може би понякога ви убягват.
За един ресторант или хотел е важно вида, вкуса и качеството на храната да са изрядни, а питиетата да бъдат на ниво. Наред с това в никакъв случай не бива да се допуска каквато и да е нотка на занемареност и недоизпипаност, особено ако държите на реномето си.
Защо да е така след като работите от години и вече имате редовни клиенти, които са доволни от вашите услуги?
Защото в лицето на вашите клиенти вие сте хората, които трябва да ги обгрижват и обсипват с внимание и комплименти. В противен случай просто ще ви игнорират. Съвременните потребители и посетители на ресторанти са прекалено задоволени и пренаситени като клиенти. Те имат възможност да посещават най-различни типове заведения и на секундата да отразят това в социалните мрежи. Представете си впечатлението, което ще създадете, ако окъсаното подобие на меню бъде снимано и публикувано в интернет като символ на вашето заведение.
Вложете средства в обстановката и обновете менютата си още сега! Тази на пръв поглед дребна корекция може да стори чудеса с вашия бизнес.
Печатните продукти за ресторанти и хотели са изключително разнообразни и предполагат оригиналност и творчество. При печатане на менюта можете да вложите новаторски подход, вдъхновение и дори премерена доза екстравагантност. Това може да бъде чудесен начин да впечатлите клиентите си.
Работете с професионалисти, които могат да ви дадат съвети за изработване на интересни менюта, представящи по най-добрия начин вашия асортимент.
Представете си, че именно менюто е прозорец към вашата кухня. Поглеждайки през него клиента трябва да поиска да опита от всичко и да ви посети отново. То трябва да бъде красиво, качествено отпечатано, изкушаващо, разказващо за вас и концепцията на вашия обект. Нима всичко това не е важно?

Коментирайте статията

коментари