.
.

Детски подарък за градината


Детски подарък за градината

Изчерпани ли сте откъм идеи за подаръци? Чувствате ли се безсилни? Е, спокойно, ще Ви дадем още едно чудесно решение за подарък, не какъвто и да е, а оригинална идея за подарък, който на 100 % ще се хареса от получателят.

Например, ако Ви предстои тържество на детенце, но се чудите какъв подарък да му изберете, то тогава статията е за Вас.

Детските рождени дни често ни карат да се замислим, какъв подарък да изберем, ще се хареса ли от детето, дали родителите му ще го харесат, както и цената, до която да го изберем. Все фактори, които влияят пряко при подготвянето на подобен тип изненада.

Днес Ви предлагаме да се спрете на триизмерни раници, подходящи за пикник, за разходка в парка, за детската градина. Ранички, които освен, че ще Ви впечатлят с външния си вид, ще подпомогнат на гръбчето на детето, да бъде изправено, стойката – правилна.

Смело можем да заявим, че раниците от магазин NoHooBG са здрави, качествени, удобни и с перфектен външен вид, и че ако ги изберете за подарък, то ще постигнете така желания от Вас ефект на удовлетвореност, радост и щастливи момнети. Нещо повече, веднага щом детето получи забавноизглеждаща раница, то още от същия миг тя става най-добрия и любим аксесоар, което само по себе си е чудесно решение за изненада.

Вярно е,  за двадесет лева не можете да изберете креативен модел, но срещу малко повече пари, ще дарите радост и приятни мигове на детето, което със сигурност обичате.

Дали ще е за подарък ,или за Вашето дете, всичко зависи от конкретния случай, но едно е важно – раниците имат само позитиви.

Вашето момиченце грижливо и внимателно ще подбира играчките си, няма да ги разхвърля, а вие да събирате по него. Именно когато има тази възможност, то детето става по-отговорно и започва да държи на реда вкъщи.

Често клиенти се свързват с консултатинте на магазин NoHooBG и питат, дали раниците стават за училищни, като на този върпос отговорът е, че повечето раници не стават за училище, тъй като обемът им не е предназначен за тежките учебници. Предимно за разходки в парк, на детска градина, където трбява да се носи бутилка минерална вода, мокри кърпички и в някой случаи – мобилният телефон.

Е, приятели, надяваме се, че ще разгледате предложените артикули и ще си изберете креативна раица за Вашето дете, или пък за дете, на което искате да направите приятна изненада.

 

Ето и някой от моделите, за да придобиете бегла представа за раниците:

Коментирайте статията

коментари