.
.

Съвременни спални – актуални тенденции за 2019 година


Съвременни спални – актуални тенденции за 2019 година

2019 година е съвсем близо. Остават броени дни. Нека Ви представим няколко съвременни тренда и тенденции, които се очакват да бъдат актуални през новата 2019 година, що се касае за обзавеждането на спални.

Спалните са помещенията, през които прекарваме изключително голяма част от ежедневието си, но често този факт го пренебрегваме. А не бива, тъй като комфортът и уютът през малките часове на денонощието трябва да е неповторим, на много високо ниво. Не бива да пестим от обзавеждане за спалня. Това е факт неуспорим.

В случай, че сте пред обзавеждане на ново жилище, или пък желаете да обновите настоящите мебели, то сега е моментът да помислите какви мебели да закупите, а през топлите месеци – да действате.

Нека Ви запознаем и с няколкото съвременни спални, както и елементите, които понастоящем, а и през новата година ще са на почит.

Декор от бамбук, минималистични платформи, осветителни тела във формата на фенери са само малка комбинация от добре обзаведена спалня.

Като прибавим и изключително удобното легло, то можем да кажем, че комфортът и уютът биха били несравними.

Модерни полилеи, по възможност с охлаждаща система, също са добро решение за придаване на завършен вид.

Популярните цветове през 2019 година  при обзавеждане на спални все още се очаква да бъта т.нар. топли цветове. В това цисло кафяво, жълто, червено и други.

И през 2019 година, както и през настоящата 2018, собствениците на апартаменти ще заложат на традиционни интериори, минималистичен характер.

Естествено, има си и плюсове и минуси, но един от основните плюсове при по-изчистеният интериор е това, че се избягва хауса и претрупването на мебели.

Малки стайни растения или бамбук също са добро решеине  като финални щрихи на завършената спалня.

В дни на технологичен бум няма как да подминем спалните от типа „Хай Тек“. Те са пряко въплъщение на техническия прогрес и съвременните технологии, включващи модерно осветление, „умни“ уреди и шкафове, както и фютуристична визия.

Този тип спални биват предпочитани предимно от по-младите двойки, както и от т.нар. ИТ хора, т.е. от семейства, които работят в технологичният сектор.

Цветове в този стил спални, които преобладават са: Сиво, черно, както и лъскави елементи.

Спалнята в ЕКО стил също ще бъде предпочината от природолюбителите през 2019 година. В този случай продуктите са изработени от екологични и естествени материали.

Трябва да отбележим, че не само в обзавеждането, но и навсякъде около нас, все по-голяма популярност ще придобиват продуктите от естествени материали.

По-горе споменахме за спалните от типа минималистични, но какво точно представляват те и какви са им плюсовете и недостатъците.

Стилът дававъзможност да се създаде уникално пространство за пълноценна почивка, като декорът включва единствено най-важните и необходими мебели.

Пространството в този случай е от изключително важно значение и е натоварено в минимален аспект.

Още много можем да пишем за съвременните спални, но трябва да разясним, че обзавеждането се касае пряко от инвестицията, която сте заделили.

Колкото по-голям бюджет за обзавеждане, толкова по-високо качество на мебелите.

Снимка: architecturendesign.net

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани