.
.

Дамските часовници и защо жените ги харесват?


Дамските часовници и защо жените ги харесват?

Малките дамски часовничета. Наистина ли са толкова добри, че да си заслужават да се носят? От мъжка гледна точка, не. Толкова малки и невзрачни, че ако ви се наложи да видите часът в по-приглушена светлина, това няма как да се случи или пък стрелките са толкова малки, че не виждате часът. Нали така момчета? Да, но ние жените не сме толкова взискателни към тези фактори. Обичаме тези малки украшения, защото са отличен допълващ аксесоар в много случай. Малки и дискретни, когато сме облекли голямо количество дрехи или с повече плат по тях, но ако сложим по една ефирна, черна рокля, точно тези часовничета изпъкват най-добре.

Марка и модел–това не е от никакво значение. Какъвто и часовник от малките да сложите, те няма да са критерии за качеството на часовника или неговите функции. Външната оценка и вид на украшение, ще покажат вашата класа и стил в точния момент. А разнообразието е голямо, не е като да няма. Може да избирате от по-големи и по-малки модели, с кожени и силиконови, метални и керамични верижки. Различни разцветки и стилове.

Цвят — ако имате няколко, добре е да прегледате и облеклото, с което ще го носите. Все пак, часовника или трябва да изпъква или трябва да допълва, като цвета е много важен за това. Повечето случай са златисти или сребърни, но ако вие имате някакъв друг цвят (шарено например) много внимавайте с комбинацията. Все пак искате да постигнете определен резултат, а не нещо съвсем различно. Съчетаването не е особено трудно, при дамите почти всичко е позволено. Ярките часовници напоследък са много на мода, така че не се срамувайте да си закупите модел в такъв по-изразителен цвят.

Повод — ако притежавате богата колекция от часовници, тогава изборът ви ще е толкова труден, колкото и кои обувки да сложите. Ако имате само два или три, то тогава изберете любимият си, а ако и такъв нямате, слагайте този, който смятате, че най-много ви подхожда. Повечето дами имаат по един ръчен часовник, понякога това е достатъчно, особено ако той е с универсален цвят и може да се съчетае с доста дрехи. Други пък имат 2-3 часовника, избират по-евтини модели, за щастие дамските часовници не са много скъпи и всеки може да си позволи 1-2 такива. Единият най-често е ежедневен, а другият с малко по-изискан дизайн.

Евтини часовници с прекрасна визия може да намерите в този онлайн магазин: IskamChasovnik.com.

А сега и нещо маалко по-интересно. Например, ако сте с любимия, знаете ли колко подхожда на вашата ръка да има малък часовник, показваш вашата дискретност и нежност, а на неговата ръка да стой голям и масивен часовник? Той е знак за силата и социалния статус, като щом е ваша половинка, значи има оттенък и над вас. Там вече можете да се хвалите и прехласвате за марката и модела на часовника, както и колко пари сте дали за него. Все пак, след като сте да

Коментирайте статията

коментари