.
.

Художествената мебел – все по-търсена от ценители


Художествената мебел – все по-търсена от ценители

Художествената мебел става все по-желана и търсена сред ценителите на изкуството.
Една от малкото фирми в България, предлагаща старинни мебели, уникални и много добре изглеждащи и вписващи се със старинен облик обзавеждане и мебели – това е мебелна къща Вълчев

Компанията е основана през 1969 г. от сегашния и президент Стефан Вълчев, като седалището и е в малкия балкански град – Трявна.

Основно компанията се занимава с изработването на художествена, стилна масивна мебел, изолзвайки за основна ренесансови и антични идеи от областта на архитектурната мебел.

Екипът от специалисти, работещи в компанията, са добре квалифицирани, обучени и с креативно мислене. Хора, даващи идентичност и уникалност на изделията, които произлизат от фабриката.
Няколко думи и за материалите, от които се изработват мебелите: Те са висококачествени, като най-често се използва дървен материал от дива череша и дъб.

Фабриката предлага обзавеждане на жилища, ресторанти, заведения и хотели!

Продукцията на фабрика Вълчев отговаря на изискванията на европейските и американските пазари, а цените – те са достъпни и съобразени с икономическото състояние в страната ни – т.е. изгодни за всеки джоб.

Основни мебели, които се предлагат от компанията са:

Антрета
Спални
Бюра
Седална мебел
Цялостен интериор
Ресторанти
Трапезарни шкафове
Маси
Луксозни кабинети
Резбовани решения
Кухни

Мебелна къща Вълчев може да изработи и друг тип мебел, като е достатъчно само да споделите идеята си. Ако имате и проект за уникални мебели, който си го представяте, то е достатъчно да се обосновете и на базата на Вашите идеи би могло да се изработят качествени мебели за Вашият дом, ресторант, хотел, заведение или друг търговски или частен имот.

За Вас, скъпи предприемачи, ако искате и Вие да имате луксозен офис, лъскав и необикновен, можете да се доверите на доказани специалисти, които да го изработят. Направете така, че бизнес срещите Ви да протичат в една неописуема среда, среда даваща респект и сигурност у Вашите нови бизнес партньори.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани