.
.

Как да завършим голямата баня?


Как да завършим голямата баня?

Тази стая има за цел да ви вдъхнови да реализирате най-необичайните ви дизайнерски идеи, да спестявайте електричество през деня и да се наслаждавате на изгледа от прозореца, докато извършвате вашите уелнес и спа процедури в банята.

  1. Прозорец в банята. На прозореца можете да поставите саксии с растения, които перфектно се вписват във вътрешността на всяка баня. За да завършите прозореца, можете да използвате оригинални завеси в общия стил или класически щори.

 

  1. Огледало в банята. Огледалото в банята е неразделна част от нея. Това добавя изисканост към интериора. Голямото огледало осигурява високо ниво на комфорт и ви позволява да се видите в цял ръст. С него във визуален план банята изглежда по-лека. Огледалата в баните често се допълват с рафтове или малки шкафове за дрехи, продукти за грижа за кожата, тялото и косата. Много модерен елемент в интериора е огледало със светлина, което се поставя далече от водата.

 

  1. Текстил в банята. Днес е много популярно да имате голямо количество текстил в банята. Завеси за душа или ваната, килим, перде на прозореца, хавлии, калати, кърпи – без всичко това банята ще бъде сива и скучна. Вече в края на ремонта трябва да се опитате да разберете какво липсва за цялостното завършване на интериора и какви аксесоари е желателно да се добавят за удобство.

 

В наши дни на пазара има огромен избор от завеси за банята. Фабричната завеса е една от най-удобните, защото е лесна за поддръжка. Съществуват и завеси, които се прикрепят към магнитите и са удобни да се свалят, за да се почистят по всяко време.

Прекрачвайки прага на банята, винаги искаме да усетим нещо топло и сухо под краката ни. Различните килими и матове ще ви помогнат да намерите изход от ситуацията. Те могат да бъдат с напълно различни текстури – от памук до кожа. Хавлиите обикновено се изработват от 100% памук. Това ще ги задържи в добра форма по-дълго.

Голямата баня изисква сериозен подход към дизайна, интериорът трябва да бъде оригинален, пълен и хармоничен, така че използването на тази стая да поддържа добро настроение и да носи положителни емоции.

Коментирайте статията

коментари