.
.

Универсална авто камера за задно виждане


Универсална авто камера за задно виждане

В момента, поради големия ръст на броя на автомобилите, камерата в колата се превръща в незаменим инструмент за собственика на автомобила в града. Но далеч не всеки автомобил има стандартна камера за обратно виждане с маркировки, а още по-рядка е камерата за обратно виждане, която е включена в оборудването на автомобила и е инсталирана в него от производителя. Основните отличителни характеристики на универсалните автомобилни камери за обратно виждане с маркировка са функционалността и качеството. Възможността да се инсталира в абсолютно всеки автомобил улеснява паркирането и задното движение както за начинаещи, така и за опитни водачи.

Инсталирането на камера за обратно виждане на автомобил ви позволява трайно да се отървете от вечния проблем с паркирането на автомобил. За разлика от други технически средства, като например датчици за паркиране, камерите за заден ход показват абсолютно цялото пространство зад вашия автомобил. Висококачествено изображение от камерата за обратно виждане се показва на централния монитор, разположен на предния панел, или на специални огледала за обратно виждане, оборудвани с LCD монитори.

Камерите за обратно виждане на автомобила са проектирани за лесно паркиране при заден ход. Те бързо се монтират на всякакъв тип превозни средства на следните места: в купето под задното стъкло, в капака на багажника или в корпуса на задната броня. Камерите за заден ход автоматично предават изображението, когато е включена задна предавка. Когато избирате камера за обратно виждане, човек трябва да се ръководи от следните критерии: ъгъл на видимост на камерата, матрица на камерата, чувствителност към светлина и метод на инсталиране.

Универсалните камери за обратно виждане имат удароустойчив, прахоустойчив и водоустойчив корпус, проектиран за значителен диапазон на работните температури. Използването на камера за обратно виждане на автомобил е чудесно допълнение към сензорите за паркиране. Важно предимство на камерата за обратно виждане е липсата на необходимост от намеса в бордовата мрежа на автомобила и бързата инсталация на продукта.

Инсталирайки камера за заден ход на автомобила, ще получите отличен преглед и висококачествена картина при трудни пътни условия; вградената автоматична система за подсветка ще подобри видимостта в тъмното, а линиите за паркиране ще ви помогнат да направите по-безопасна маневра заден ход.

Ако желаете и Вие да имате камера за задно виждане, можете да си поръчате такава от тук

Коментирайте статията

коментари