.
.

Лазерна епилация от DIONA PRO body & face


Лазерна епилация от DIONA PRO body & face

Не бива да мечтаете за гладка кожа, без досадно окосмяване. Просто трябва да действате.

Можете да изберете лазерна епилация с безкомпромисно качество и резултати още сега, възползвайки се от услугите на DIONA PRO body & face !

Естетичен център Diona Pro Body & Face подпомага за повишаването на самочувствието, както и прави така, че да изглеждате неустоими. Центърът за лазерна епилация разполага с изключително модерно оборудване, такова от най-ново поколение, чрез което кожата Ви би придобила гладка кожа, при това през всеки сезон.

Благодарение на  PrimeLase HR- един от най-мощните и най-прецизни диодни лазери  Elysion Pro, тялото Ви ще придобие съвършен вид.

В случай че се борите с целулита, имате натрупани мастни тъкани, или просто желаете да обогатите кожата си, то тогава центърът за естетика е точно за Вас.

Важно е да споменем, че процедурите са безболезнени, което притеснява доста дами, ползващи за първи път лазерната епилация, като услуга.

Ако се намирате в град Варна, или сте на море в морската столица на България, то тогава настоящата статия е точно за Вас. В улеснение, Ви споделяме и данни за обратна връзка:

Центърът за красота можете да посетите в град Варна, 9000 бул. „Владислав Варненчик“ 111, или да направите резервация, позвънявайки на телефоните: 0882 330 698, 0889 766 575.

Услугите, от които можете да се възползвате са: фотоепилация, биоепилация, електроепилация, дизайн на бикини (интимни подстригвания) и друг тип епилация, в зависимост от желанието на клиента.

Диодната епилация е изключително ефективна и има много предимства. Ето и някой от по-важните:

няма болка;
висока ефективност на процедурата;
безопасност за епителните клетки;
бърз ефект от процедурата;
охлаждане на кожата по време на сесията;
широки области на приложение – този метод е подходящ за епилация по лицето и в различните части на тялото;
няма пораждане на коса, т.е. има дълготраен ефект, стига да се направят необходимия брой процедури.

 

Консултантите по красота от DIONA PRO body & face ще анализират Вашата кожа и ще направят план, по който да се действа. Достатъчно е да запазите час още днес!

Коментирайте статията

коментари