.
.

Предизвикателство! Опитайте да консумирате 10 дни вода с лимони


Предизвикателство! Опитайте да консумирате 10 дни вода с лимони

Ако сте нервни, отпаднали, страдате от безсъние или чувствате неразположение, то тогава ние отправяме към Вас едно предизвикателство. Предизвикателство, от което нищо няма да загубите, а само ще спечелите… Какво ще спечелите – подобряване на здравословното Ви състояние.
Ето и какво е самото предизвикателство…

Опитайте да консумирате 10 дни подред минерална вода с лимон.
Задължително е това да правите сутрин веднага щом се събудите.
Как да приготвите „вълшебната“ според много специалисти здравословна напитка:

Ето и рецептата:
Отрежете половин лимон със среден размер, изтискайте го в чаша, която да е 250 милилитра. Добавете чаена лъжичка мед. Медът е най-добре да бъде домашно производство. Не разчитайте на купуваните от магазина, тъй като не се знае дали реално това е мед или нещо друго, наподобяващо мед.
Прибавете 200 мл. минерална вода и разбъркайте.
Много е важно да консумирате напитката на малки глътки. Задължително е да бъде на празен стомах, т.е. преди закуска и преди кафе, цигари и други…

Ако този природен лек не Ви допадне, можете да опитате и друг, подобен с морков.
За целта настържете един морков и корен от хрян, прибавете чаша сок от червено цвекло, лъжичка мед и изстискания сок от два лимона. Разбъркайте получената смес и съхранете в буркан на студено – или на тераса, ако е зимно време или в хладилника. Приемайте от получената смес месец – два. Приема се по една супена лъжица – три пъти в денонощието – сутрин, обед и вечер.
Задължително се консумира един час преди хранене.

Коментирайте статията

коментари