.
.

Предимства на бързи кредити онлайн


Предимства на бързи кредити онлайн

Тегленето на бързи кредити днес се превърна в необходимост. Потребители, които имат нужда от финансови средства на момента, често се налага да преминават през усложнени процедури в банковите клонове, за да получат дребни суми, а допълнителните такси и условия са безброй.
Решение на тези проблеми са онлайн кредитите. За да изтеглите бърз кредит не се нуждаете от попълване на един куп документи, а само от документ за самоличност, електронна поща и надеждна компания, която да ви предложи подходящи условия за финансов заем. Сред водещите фирми в областта на онлайн кредитите е Минизаем.
Компанията предлага пари на заем само срещу лична карта, като можете да изтеглите нужния ви бърз кредит в София или друга част на страната без никакви затруднения. Одобрението се извършва в рамките на 30 минути, а след това можете да получите необходимата ви сума от банков клон или каса на Изи Пей, която е най-близо до вас.
С minizaem.bg лесно можете да получите заем срещу лична карта, без допълнителни гаранции. Ако имате нужда от кредит до заплата, не е необходимо да се задължавате с кредитна карта или друг финансов продукт, който би ви струвал доста средства. Бърз заем за броени часове е по-добра алтернатива от останалите възможности.
За да получите кредит без поръчител обикновено се изисква да имате стабилни доходи, трудов договор и безупречно досие пред НАП. Но при теглене на бърз кредит или онлайн заем /online zaem/ всичко това ви е спестено. Независимо дали става дума за кредит без трудов договор, или заем до заплата, с онлайн кредитирането можете лесно да покриете най-неотложните си задължения, а и да спестите средства.
Важно предимство на фирмата е, че договорите могат да бъдат удължени във времето, ако имате затруднение с погасяването на вноските си. Това условие важи, както за кредит онлайн /kredit online/, който изплащате на месечни вноски, така и ако сте взели пари на заем до заплата. Друг плюс на дружеството е, че позволява многократно теглене на пари и връщането им в рамките на подписания договор между фирмата и клиента. Можете да погасите кредита, който ползвате предсрочно, при това без никакви допълнителни такси или лихви. Не плащате и лихва за оставащия срок на договора, при предварителното му погасяване.
Също така, клиентите, които решат да се възползват повторно от услугите на фирмата за нов заем, получават и до 30—40 % отстъпки от лихвите по кредитите. А сред промоционалните предложения за нови клиенти е отпускането на напълно безлихвен кредит в размер до 200 лева.
Едно от основните преимущества на тегленето на кредит онлайн е, че спестявате време и пари. Друго предимство е пълната прозрачност на предоставяните услуги и надеждността на компанията.
В интернет има много фирми, които предлагат кредит онлайн /kredit online/, но условията за отпускането им понякога са твърде неясни, а в хода на плащане се появяват и скрити такси и лихви. Понякога се оказва, че сте задължени да платите непосилни лихви или неустойки, за които разбирате в последствие. Тук обаче можете да бъдете напълно спокойни, тъй като компанията за минизаеми е лицензирана и гарантира на своите клиенти пълна прозрачност относно условията на кредитиране.

Коментирайте статията

коментари