.
.

Бутик за нестандартна бижутерия Семандо


Бутик за нестандартна бижутерия Семандо

Изживей хубавите моменти от живота с малко блясък от Семандо

Semando е съвременна модна марка за дамски бижута, предназначени предимно за младите дами, които търсят приключения и блясък във всеки един миг.

Ако търсите дамски бижута онлайн, то без съмнение магазин Семандо не трябва да го подминавате. Можете да избирате между десетки модели обеци, гривни, пръстени, колиета, чокъри и други аксесоари, с креативен и разчупен външен вид, изработени от висококачествени материали.

Напоследък чокърите бележат ръст при използването, предимно от тинейджърите. Какво точно означава чокър? От една страна погледнато, това може да се приеме като „кучешка каишка“, а от друга – тънка лента, прилепнала към шията.

Странно или не, чокърите имат 100 годишна история, но през тази година модата отново се възвръща с пълна сила.
Някой модели се характеризират с това, че са еластични. Други пък наподобяват плетеници.

В магазин Семандо можете да избирате измежду двайсетина модела. Благодарение на подробното описание и снимков материал можете да придобиете ясна и точна представа как би стоял чокърът на Вас и по този начин лесно да изберете подходящият артикул.
Представяме Ви още малко любопитна информация за този аксесоар, който набира все по-голяма популярност в България. През 90-те години Бритни Спиърс се появи на едно модно събитие с подобен аксесоар и направи истински фурор. Дъщеричката на Ким Кардашиян също е върла фенка на тези аксесоари.
Днес почти всяко момиче на възраст от 14 до 20 има поне един чокър.
Важно е да обобщим, че чокърът не е просто аксесоар, а елемент, който може да направи така, че цялата Ви визия да се промени в положителен аспект. Едни от най-популярните цветове са черен, деним, кафяв.
Ако сте креативни и изобретателни, можете да разкрасите настоящите артикули, като им прибавите допълнителен елемент, който да придаде уникалност.
От дечица, до възрастни дами, чокърите се носят от хора на всякаква възраст, така че, ако все още не сте си купили такъв аксесоар, направете го и ще се уверите, че е чудесен.

Коментирайте статията

коментари