.
.

Оригинални маркови парфюми


Оригинални маркови парфюми

Предстоят ни едни от най-хубавите месеци на годината – летните. Какви са летните парфюми, които най-често се купуват, ще разберете в днешното издание на списание I WOMAN BOX.

Един от най-добрите оригинални маркови парфюми, които се купуваше през изминалата година и тази година се очаква да е сред най-търсените. Става въпрос за парфюмът Dior Poison Girl, който се смята за секси, нахален, уверен. Парфюмът на Dior в превод означава „Отровно момиче“ е парфюм, в който или се влюбваш, или намразваш. Средно положение – няма.
С аромат на горчив портокал, леко кисел старт, свПо еж и с преплитане на нотка рози, прави така, че денят да бъде неустоим.
Друг парфюм, който също се счита, че ще бъде сред най-продаваните и тази година, това е Chanel Chance Eau Vive.
Дамският парфюм е с игрив цветен аромат, който е на пазара в България от 2015 година.
Част е от парфюмерийната колекция „Chance“ на луксозната френска марка Chanel.
Продуктът е разработка на Olivier Polge и е с луксозен плафон, изработен безупречно с елегантен стил. Как точно ухае,
можете да разберете чрез връхните нотки:: червен портокал, грейпфрут, сърдечни нотки: жасмин, базови нотки: ветивер, бял мускус.

Ако сте готови да закупите парфюм за жени, то мястото, от където можете да откриете редица популярни маркови парфюми е www.Fragrances.bg.
Компанията Венера Козметикс предлага маркова парфюмерия от далечната 1992 година.
Любопитно е да знаете, че всички продукти, които се предлагат в сайта, посочен по-горе, са ориинални на 100 %, с гарантирано качество и произход. Това е важно, тъй като в България трудно потребителите се доверяват на марковото и често биват заблудени с неистински парфюми.

Освен с богатия си асортимент, компанията се гордее и с професионалното отношение към клиентите. За това можете да се уверите, поръчвайки си нов артикул.
По отношение на тендецните, за 2017 година лидерските парфюми от предходната 2016 година все още ще продължат да се търсят, като експерти не съобщават за кардинални размествания и разминавания.

Коментирайте статията

коментари