.
.

Плаване с яхта – равносилно на кралско забавление


Плаване с яхта – равносилно на кралско забавление

Знаете ли че в края на ХІХ век използването на ветроходни кораби за транспортни цели започва да замира? А знаете ли че едновременно с това се появяват и яхти, специално проектирани за развлекателни цели?

Преди това развитие, единствено кралските яхти са били използвани за такива цели (XVII, XVIII век).

Окончателното обявяване на ветроходството като средство за забавление става в средата на XIX век с първата Купа на Америка.

Ако искате да се насладите на този почти митичен начин за придвижване по вода, може да погледнете тук:

http://www.bulgariayachting.com/

Фирмата се занимава с отдаване под наем на яхти, подходящи за всеки случай. Независимо дали се нуждаете от ветроходна или моторна яхта, професионализмът на служителите ще направят вашето преживяване незабравимо.

На сайта на компанията ще намерите представяне на различни модели яхти, както и конкурентните цени, на които може да ги наемете.

http://yachtsbiliana.com/

Яхти Биляна е фирма, която се занимава с отдаване на яхти под наем, но не само. В дейността й са включени още разходки с яхти – еднодневни, тридневни или едноседмични, а също така училище по ветроходство и леководолазно гмуркане.

На сайта на фирмата ще намерите още полезна информация за България и Черно море.

http://yachttour-bg.com/

Фирмата, която представя дейността си на сайта е Евъргрийн ЕООД. Тя се занимава с отдаване на яхти под наем, разходки с яхти, както и условия за провеждане на сватбени тържества.

Опитните служители на фирмата споделят мотото да превърнат всяка почивка в незабравима и прекрасна емоция.

Може да се насладите на яхтен туризъм, чрез който да достигнете до безлюдни плажове покрити със ситен пясък.

http://www.venidyacht.com/

Знаете ли какво е „Бяло парти“? Не? Тогава погледнете горния сайт. На тези партита, провеждани на яхти, се събира яхт елитът в България.

Фирмата, стояща зад този сайт, е „Венид Яхт Чартър“ ООД. Освен с отдаване на яхти под наем и продажбата на такива, фирмата предлага и всички услуги, свързани с поддръжката им.

Сервизът на подобни плавателни средства е много специфичен и е важно да бъде направен от професионалисти.

На сайта на фирмата може да намерите различни модели яхти, подходящи за вашите нужди – транспорт, риболов, барбекю, тържества, фирмени събирания или просто почивка сред плисъка на морска вода.

Както виждате, яхтеният туризъм в България съвсем не е пренебрегнат. Причина да не бъде толкова известен е мнението на повечето хора, че той е прекалено скъп.

Разгледайте предложените сайтове и се уверете, че може да се насладите на почивка и незабравимо изживяване, наемайки яхта, и то на цената, която обикновено отделяте за лятната си почивка.

Не се притеснявайте, ако не можете да управлявате плавателното средство. Всяка от посочените фирми може да ви предложи опитните си капитани и екипаж, за да се отдадете изцяло на отмора.

Коментирайте статията

коментари