.
.

Запиши се в 13-седмичната програма за отслабване на доктор Камен Каменов


Запиши се в 13-седмичната програма за отслабване на доктор Камен Каменов

Доктор Камен Каменов е специалист по вътрешни болести. Опитът му в кардиологията и в лечението на остеопороза го издига като един от водещите специалисти в София.

В последните години доктор Каменов въведе иновативна здравна услуга без аналог в страната – 13-седмична програма за отслабване. И макар името на услугата да съвпада с това на редица конкурентни услуги, той я допълни с не едно или две въведения.

Да навлезем в конкретика

Камен Каменов е единственият дипломиран, лицензиран лекар, който се занимава с тази дейност, който предлага такава програма за отслабване. Медицинският му център разполага с широкоспектъра лаборатория, която би могла да засече наличието на редица болести, а екипът от лекари да ви препоръча лечение.

Освен лаборатория, екипът на Каменов разполага и със специално оборудвана зала, в която се провеждат лекции и упражнения, свързани с неговата програма за отслабване. Също така на всеки, включил се в програмата му, се осигурява безплатно ежеседмично измерване на био параметрите с помощта на японски телесен анализатор ТАНИТА. Тази услуга е безвъзмездна само за клиентите на 13-седмичната програма за отслабване, за всички останалите е платена.

Да не забравяме и останалите двама лекари в екипа – специалист по вътрешни болести и стоматолог.

Друга апаратура, с която разполага медицинският център

Можете да измерите своята костна плътност с помощта на денситометър – уред, предназначен да установи дали има опасност от развитие на остеопороза. В случай, че плътността на костите ви е по-ниска от нормалната, доктор Камен Каменов ще ви препоръча лечение, хранителен режим и ако се наложи – медикаментозно лечение.

Кардиологичен преглед

Екипът на медицински център ОРТО ПУНКТ е способен да оцени работата на сърдечния мускул и да предпише лечение, че да ви вдигне на крака. Обичайно проблемите със сърцето са вследствие на високо тегло, неправилен хранителен и спортен режим, погрешен начин на живот, вследствие на нездравословни навици.

Всичко това можем да решим с помощта на нашата програма за отслабване.

Екипът на webselo.com написа тази статия.

Коментирайте статията

коментари