.
.

Подходящ ресторант за дамско парти в София


Подходящ ресторант за дамско парти в София

В настоящата статия ще Ви представим едно заведение, в което можете да разпуснете след напрегнатата работна седмица с Вашите приятелки.

Нещо повече, освен че ще разпуснете, ще можете да опитате уникални кулинарни изкушения.

Мястото, което Ви препоръчваме, това е средиземноморски ресторант Olive’Sea Restaurant, намиращ се на улица проф. Христо Вакарелски 1A, град София 1700. Ако имате запитвания и търсите информация, може да се свържете с ресторанта на телефон 0882-444-140 или 02-963-2004, на email restaurant@oliveshotel.com, както и чрез контактната форма, която е на разположение от официалната страница, която е www.OliveSea.bg.

Няколко причини, поради които да изберете средиземноморски ресторант за Вашето парти:

  • Храната от морски дарове, тя е изключително полезна, вкусна, атрактивна.
  • Уютът, който хотела предлага е несравним с други заведения  – той гарантира, че празненството ще ви бъде незабравимо.
  • Любезното отношение. Служителите са силно мотивирани, добре обучени и ще Ви обслужат по начин, по който с удоволствие да пожелаете да оставите аплаузи.
  • Достъпното място, в София. Понякога се налага да се прекоси целия град, за да се достигне до локация на заведение. В този случай, ресторантът е на комуникатино място и това ще помогне на всички Ваши приятелки лесно да се предвижат.

Естествено, има още много предимства, но по-горе разгледахме някой от тях.

Деликатесите от средиземноморската кухня, които се предлагат са с внушаващи размери, визия и качество. Можете да разгледате примерни порции, посещавайки сайта на ресторанта, който вече споделихме по-горе.

Olive’Sea Restaurant е новото поколение от а-ла-картните заведения.

Olive’Sea Restaurant предлага:

спокойна и уютна обстановка;

капацитет от над 100 места;

декориран в светли тонове в съвременен дизайн.

 

Ресторантът е подходящ за провеждането на:

романтични или делови срещи, корпоративни събития и партита, сватби, абитуриентски балове, спокойна закуска, обяд или вечеря с приятели или бизнес партньори.

В менюто са подбрани: първокласни вина, световни маркови напитки, вкусни средиземноморски ястия, салати и прекрасни десерти, гарантиращи едно уникално преживяване.

Не ни остава нищо друго, освен да Ви пожелаем приятни мигове, посещавайки този ресторант!

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани