.
.

Счетоводна къща, оперираща онлайн


Счетоводна къща, оперираща онлайн

Ако сте управител или собственик на фирма, която търси онлайн счетоводство, то тази статия е точно за Вас. Фирмата, която Ви предлагаме е базирана в град Русе, но въпреки всичк ооперира и с клиенти от цялата страна. Нещо повече, развива дейността си и с клиенти от съседките ни Румъния и Гърция.

Счетоводна къща Евристика – гр. Русе оперира на територията на страната ни повече от 10 години и участва активно в събития и семинари, организирани от счетоводни дружества, което я прави по-атрактивна, актуална, следяща всяка една промяна, настъпила. Всички знаем, че счетоводството е много динамична сфера на дейност и ако не се следят тенденциите, то може да се изостане от към информираност и да се пропусне важна законова промяна. Именно и в това е една от силите на компания Евристика. Друг важен момент е, че частни случаи се дискутират на по-високо ниво, т.е. заплетени ситуации могат да бъдат ресно заршерени, на база на колегиалност и съдействие от трети страни.
Няма как да не споделим и портфолиото на компанията:
В случай, че Ви трябва счетоводно обслужване на Вашата компания, то това е фирмата. Други услуги, от които можете да се възползвате са: Попълване и подаване на ГФО, регистрация на фирма, ТРЗ и личен състав, административно-правни услуги, консултации и рекламни услуги, подобряващи представянето на бизнесът Ви онлайн, изготвяне на статистически отчети, подаване на всякакви данъчни справки и резултати, еднократни счетоводни услуги в случай на необходимост от бързо и експресно решение, дигитализирана счетоводна документация и много други. Всичко, от което имате нужда, свързано със счетоводството може да поверите на нас – екипът на Евристика ЕООД. Фирмата е доказана във времето, а добрите отзиви от настоящите клиенти говорят за едно – професионализъм.
В обобщение, няма как да не отчетем факта, че паричните потоци трябва да бъдат поверени на достоверни хора и фирма. Именно такава е и компанията, за която става въпрос по-горе. Лоялност, професионализъм и коректност са три допълнителни характеристики, с които фирмата се отличав.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани