.
.

Новият моден бранд, който впечатли младите дами


Новият моден бранд, който впечатли младите дами

Едва ли не сте видели дрехи на модният бранд Тъмбелина?  Thumbelina е една от модните марки, която за последната година представи колекции на облекла, собствено производство, със съвременен дизайн, перфектна визия, и материя, която приляга на всяко тяло.

Лимитираната серия кашмирени палта с яка, които напоследък добиха световна популярност, ще впечатлят и най-взискателната млада дама. Не пропускайте да посетите този раздел от електронният магазин на модната компания, ще се уверите, че моделите са атрактивни, подходящи, както за млади, така и за по-възрастни дами.

Направете си подарък, подсигурете визията си, изглеждайте неустоимо през студените зимни месеци. Нещо повече, освен лукс и изящество, зимната колекция на модната компания предлага и топлина и комфорт, качества, които не всички дрехи придават. Често ставаме свидетели на това, как дами се обличат с тънки дрехи през зимните месеци, което води до себе си до неприятни моменти, особено през по-студените дни. Едно е сигурно, избирайки връхни дрехи от магазин Thumbelina Rocks, то Вие няма да студувате, за сметка на сексапила и добрия външен вид, а напротив, ще се насладите на прелестна визия, съчетана с комфорт и удобство, по време на експлоатацията на даденото облекло.

Нека Ви запознаем в подробности с онлайн магазин Тъмбелина, тъй като все още има дами и млади момичета, които не са видели колекциите дрехи. Най-общо казано, креативни дизайнери творят и предлагат своите продукти на момичета, желаещи да изглеждат привлекателно и добре, със съвременни модели дрехи, актуални в развитите страни. По повод името – Thumbelina или „Малечка“ по Ханс Кристиян Андерсен е вдъхновението, около което е създадена първата колекция на две много добри приятелки, обичащи модата. В колекциите са съчетани внимателно подбрани италиански платове, величествени дантели. Величествена, динамична, стилна, съвременна са няколко от думите, които характеризира облеклото, сътворено от младите дизайнерки. При това на цени, които отговарят на средностатистическата българска жена, т.е. нито скъпи, нито евтини.

Коментирайте статията

коментариПрепоръчани