.
.

Робърт Патинсън и FKA twigs ще се оженят лятото?


Робърт Патинсън и FKA twigs ще се оженят лятото?

Още не са отшумяли клюките относно тайния годеж на Робърт Патинсън (Robert Pattinson) и Талия Барнет (Tahliah Barnett) и вече се появиха нови и интересни подробности около бъдещата им сватба. Източник близък до звездите сподели с известно жълто издание, че звездите смятат да се оженят това лято. Малък проблем обаче се появява на хоризонта на двамата влюбени, тъй като родителите им са на различно мнение, къде трябва да се проведе сватбената церемония. От страната на Робърт Патинсън искат традиционна пищна церемония, докато майката и бащата на трип-хоп и R&B певицата по известна като FKA twigs, желаят празненството да бъде в неофициален стил в някой пъб. Доста голямо разминаване в желанията се получава и засега няма информация какво са избрали като краен вариант. Така или иначе до лятото ще стане ясно, ако искат да има тържество.
Да припомним, че тези дни известният рапър T-Pain, в свое интервю по телевизията потвърди клюките относно годежа на Робърт Патинсън и Талия Барнет. Макар че после се опита да замаскира това като първоаприлска шега, никой в студиото, а и пред малкия екран не му повярва.
Да припомним, че клюки относно връзка между актьора от вампирската сага и необичайната и странна певица се появиха след като папараци ги засякоха заедно през септември миналата година. Когато много от жълтите издания взеха да тиражират тази новина, двойката престана да се крие от репортерите.
За тези, които не знаят FKA в името на певицата с ямайски и испански корени е абревиатура на „formerly known as“. Twigs от своя страна е нейният прякор, означаващ… начин по който пукат костите. Странно нали? Вие бихте ли се сетили да си измислите такъв псевдоним?
Продължаваме да следим клюките за звездите!

Коментирайте статията

коментари