.
.

Бижута за лято 2015


Както всяко друго лято и това се очертава да е горещо и изпълнено с много приятни емоции. Какво обаче да сложите, за да впечатлите околните както на плажа, така и в бара? Ние можем да ви дадем няколко съвета.

На плажа — там много трябва да внимавате какво носите, защото е много вероятно да го загубите. Препоръчва се да избягвате малките обички и украшения, защото са най-лесни за изчезване. Нещо голямо и ефирно, ще ви свърши работа, с някакъв интересен и свеж цвят. Нещо ярко. Ако сте боядисали ноктите си, тогава се постарайте да пасва и на техния цвят.Съвети за лакиране на нокти, може да намерите на jenata.info – Мястото за всяка жена.

Когато сте на бар — Там вече може да прибегнете до малките украшения, но не прекалявайте. Ако имате голяма коса (когато става дума за обеци) или големи пръсти (за пръстени) не слагайте прекалено миниатюрни неща. Все пак, целта на занятието е да ви видят от далеч и да ви се възхищават. Вие сте уникална и трябва да се постараете да го покажете.

Модната тенденция се очертава да е с искрящи цветове, допълнени със сладки животинки и шантави формички. Можете да намерите много такива по магазините, а ако искате да си ги вземете евтино, може да огледате и интернет пространството, където има много онлайн магазини, предлагащи голямо количество пръстен, обеци, украшения и прочие.

Коментирайте статията

коментари