.
.

Дрехи за лято 2015


Дрехи за лято 2015

Какви може да са модните тенденции това лято, никой не може да определи с пълна точност, но сме убедени, че можем малко да подскажем на къде отиват нещата.

Гарантирано, ще има цветове. Ще се виждат много цветове и то нежни и кремави. Наблегнете на тях във всяко едно отношение. Ако обичате да носите летни рокли, които нежно да галят кожата ви със своята финост и тънкост, не се срамувайте да си накупите от тях. Не забравяйте обаче да се погрижите и за краката си. Те също играят главна роля. Ако имате изпъкнали вени или доста наболи косъмчета, потърсете някакво мазило, пазарът е пълен с какви ли не.

Шапките също няма да липсват по плажовете, но внимавайте много. Не искате да приличате на полугола каубойка с някаква смешна шапка, само защото са ви казали, че ви отива. Винаги се съобразявайте. Това е много важно. Ако търсите още модни съвети, можете да проверите при jenata.info – Мястото за всяка жена.

Обувките — тук няма много за говорене, тъй като всички, ще трябва да са лекички и нежни за вашите крака и да показват колкото се може повече от вашата фигура. Забравете за кожените ботуши и токчета. Нещо показващо максимално от краката ви, с тънки презрамки и закопчалки.

дрехите за лято 2015 определено, ще са цветни и леки. Ако смятате, че няма да се напъхате в роклята, по-добре веднага на тренировка и да опитвате различни дрехи.

Коментирайте статията

коментари