.
.

Защо купувам само утвърдени марки


Защо купувам само утвърдени марки

След поредната импулсивна покупка и поредното разочарование се убедих, че спонтанният шопинг в подозрителни магазинчета не е работа за мен. Страхотната тениска, която купих на доста солидна цена изгуби част от щампата си още след първото изпиране, при второто материята се сви драстично и предполагам, че би станала на дъщеря ми, която е на 7 г.

Ще премълча пред съпруга си факта, че загубих цял ден в обикаляне по магазините и изхарчих голяма част от заплатата си за дрехи със спорно качество и незнаен произход.

Затова от днес си обещавам да бъда разумна. Мисля да инвестирам умно парите си в качествени и изгодни покупки от сайтове, които са доказани във времето и имат множество редовни клиенти.

Такъв е http://www.mymall.bg/ , където се предлагат безспорно най-добрите марки – adidas, nike, puma. Атрактивни дамски тениски на изгодни цени, прекрасни мъжки дрехи, които могат да бъдат чудесен подарък за вашата половинка, страхотни и качествени детски дрехи.

Слагам край на това да давам пари за стока, която е съсипана още в магазина от разпъване, опипване, мерене… Попадала съм на дефекти, петна и видими забележки по дизайна, шева и кройката, които обаче ми се представят за „дизайнерски” и „уникални” от продавачката. Предпочитам да правя своя избор и покупки чрез интернет, за да разгледам на спокойствие детски дрехи, от които детето ми има нужда, дамски дрехи за мен и мъжки дрехи за съпруга ми. В му mall мога да правя всичко това без никой да ме убеждава колко ще загубя, ако не си купя дадена стока или на колко безбожно ниска цена се продава даден артикул. С онлайн поръчка от сайта лесно ще се сдобия с марките, които търся и ще имам най-новите модели на adidas, nike, puma. С подобна покупка имам гаранцията на световните производители за качество, издръжливост и актуалност.

Защо купувам само утвърдени марки? Не мислете, че съм се превърнала в роб на марките. Днес, за разлика от времето преди години, да носиш маркови дрехи не е нито признак на много по-висок стандарт, нито показност. Да купуваш световните марки е знак за самоуважение и търсене на стоки, които няма да се разпаднат още преди да си ги облякъл. Това е начин да се защитя от липсата на вкус, качество и уважение на потребителите, които все пак дават парите си в очакване на стока, която ще им свърши работа.

Разумните купувачи добре преценят мястото от където пазаруват. Просто защото днес всеки от нас трябва да цени не само парите си, но и самия себе си.

 

Коментирайте статията

коментари