.
.

Има ли значение големината на букета?


Има ли значение големината на букета?

Когато подаряваме цветя на любим човек, ние искаме да изразим най- топлите си чувства и да му покажем колко е скъп той за нас. И много често в подобни случай избираме колкото се може по- голям букет, тъй като си мислим, че по този начин той ще се почувства по- добре.

Но това, че букетът ще бъдем голям, изобщо не означава това. Един голям букет от рози наистина е много луксозен, но понякога е неуместен, тъй като може да се окаже като задължение за този, който го получава, вместо повод за радост и така ще изгуби стойността си пред по- малкия изящен и красиво декориран букет.

Ако ви предстои романтична среща нанеутрална територия, най- добре забравете за големите букети от рози. Нали не искате вашата любима да се чувства неудобно през цялото време, докато й се налага да носи този голям букет. Защото радостта й ще премине бързо, докато си мисли как да се прибере колкото се може по- бързо, за да остави цветята в някоя ваза, където няма да й пречат .

Големината на един букет зависи от мястото на събитието. Ако това е пищна сватба, годишнина от бал в голяма зала или ресторант, тогава се допуска поднасянето на голям букет. Същевременно с това един по- скромен и малък букет ще изглежда нелепо и абсурдно сред целия този разкош.

Ако предстои празник в домашна обстановка, тогава големината на букета и неговия вид се определя в зависимост от значимостта на повода.

Ако искате да не сбъркате в избора си на букет и със сигурност да впечатлите и зарадвате получателя, тогава се доверете на магазин за доставка на цветя в София. Там ще намерите най- добрите цветя, а безграничното въображение и декориране на професионалистите ще вложат всичките си усилия, за да създадат за вас най- уникалния букет.

Коментирайте статията

коментари