.
.

Хранителни добавки с хормони


Хранителни добавки с хормони

Хранителните добавки – това не са фармацевтични лекарства, не са и обикновени храни. Това са храни, които съдържат точните вещества, които допълват диетата на спортистите – без значение кой спорт практикуват.
Основните спортове, където се практикуват хранителни добавки, това са бодибилдинга, леката атлетика, плуването и други. Основна функция на добавките е да повишат чистата мускулна маса, да дадат сила, да повишат постиженията и много други, само в положителен аспект.

Сред най-често употребяваните добавки се нареждат: протеини, витамини, глутамин, аминокиселини, креатин, азотен бустер.

Ако желаете по-бърз и зашеметяващ ефект, то без хранителни добавки трудно ще стане. Важно е да знаете, че трябва да се консултирате! Говорете със специалисти!
Например, специалистите от BG-fitness.com са готови да направят консултация и да дадат препоръки кой продукт най-много би подхождал за Вашето тяло. Достатъчно е само да поискате информация.

В Интернет съществуват също така много примерни менюта, но наистина е важно да обсъдите Вашият точен случай със специалисти, които си разбират от работата.

Връщаме се на хранителните добавки с хормони. Една от най-популярните добавки, това е Креатин
Основно, креатинът подсигурява енергия на мускулните влакна. Редица изследвания сочат, че креатинът подобрява силата, повишава мускулната маса и по-лесно възстановява човешкия организъм.

За разлика от други добавки, креатин може да се набави от естествени храни, някой от които са:
риба тон, херинга, сьомга, както и говеждото месо.

Хранителните добавки могат да бъдат закупени онлайн, лесно и бързо, с безплатна доставка от магазин BG-Fitness. Достатъчно е да отделите 10 минути, да прочетете описанието на дадения продукт и да поръчате.

Влезте във форма бързо и ефикасно, използвайки продукти от БГ ФИТНЕС.

Коментирайте статията

коментари